Få det gjort! : svart bälte i vardagseffektivitet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-01-07
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Katarina Jansson
ISBN
9789137147741
Få det gjort! : svart bälte i vardagseffektivitet (e-bok)

Få det gjort! : svart bälte i vardagseffektivitet E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-01-07

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Äntligen kommer effektivitetsgurun David Allens efterfrågade Få det gjort! i ny totalreviderad och nyöversatt utgåva. Boken som har blivit något av en bibel för företagsledare och privatpersoner världen över.

Så hinner du mer, når bättre resultat och får tid över. Genom att arbeta smartare och mer strukturerat mår du bättre och får samtidigt mer gjort. Att överblicka det som ska göras, att organisera och priorititera på rätt sätt, det går att tillämpa på alla områden i livet. Här lär du dig bland annat: Vad som behövs för att skapa att göra-listor som verkligen fungerar. Hur snabbtricket "tvåminutersmetoden" frigör arbetstid och skapar sinnesro. Att en gång för alla få grepp om din mejlbox - på riktigt!

David Allens GTD-metod (Getting Things Done) är oslagbar när det gäller att uppnå effektivitet utan stress och vinner hela tiden nya angängare. I Sverige har boken sålt i över 80 000 exemplar. Den efterfrågade nyutgåvan är helt omgjord och anpassad till det digitala livet med smartphones och en ständigt uppkopplad tillvaro.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Allen