Gökungen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (354.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fjällbackaserien (del 11)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2022-09-12
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137504674
Gökungen (ljudbok)

Gökungen Ljudbok

(109 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-09-12

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Camilla Läckberg är tillbaka i Fjällbacka! Två fruktansvärda händelser, utan synbart samband, skakar Fjällbacka. En känd fotograf hittas brutalt mördad i sin utställningslokal. Henning Bauer, nobelpristagare i litteratur, drabbas av ett våldsamt dåd på den lilla ö där han håller till för att skriva den tionde delen i sin världsberömda romansvit. Patrik Hedström och kollegorna på Tanumshede polisstation kommer ingenvart med utredningen av fallen, samtidigt som Erica Falck gräver i ett tragiskt mord i 1980-talets Stockholm. Hon inser snart att det förflutnas trådar sträcker sig in i nutiden och att gamla synder lämnar långa skuggor efter sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Gökungen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äkta Läckberg
  -, 20 september 2022

  Härlig att lyssna på.

 2. Ännu en fantastisk bok i serien!
  -, 18 september 2022

  Boken var mycket läsvärd och jag har läst alla böcker av författaren. För mig var den lite förutsägbar men det gjorde mig inget. Jag tyckte mycket om hur målande karaktärerna beskrevs och hur fin Lolas person och förhållande med sin dotter och dem hon älskade var. Jag tyckte det var chockartat ovanligt att se hur vackert en kristen kvinnas tro och person beskrevs i en svensk bok.

 3. Jättebra!
  - (Sundsvall), 16 september 2022

  Bäst hittills av Camillas böcker! Finns mycket som griper tag och håller i en tills slutet, som faktiskt är gripande! Suveränt uppläst av Katarina Ewerlöf som verkligen gör boken ett strå vassare (tror jag i alla fall som lyssnat på den).

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Camilla Läckberg