Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
Mondo Matematik
Utgivningsdatum
2019-01-08
Upplaga
1
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Mondo matematik 3B Lärarhandledning
Dimensioner
297 x 210 x 30 mm
Vikt
800 g
SAB
Ta
ISBN
9789140692955
Mondo matematik 3B Lärarhandledning

Mondo matematik 3B Lärarhandledning

Spiral Svenska, 2019-01-08
731
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Mondo matematik är ett basläromedel i matematik för grundskolan, målinriktad med tydlig förankring i Lgr 11. Programmering ingår som en del av grundkursen.

Mondo matematik lärarhandledning 3B inleds med de grundläggande idéerna i Mondo: kommunikation och samarbete, utvecklande av matematiska begrepp, praktiska undersökningar, minilektioner och tydlig koppling till forskning. I lärarhandledningen finns också den "didaktiska kartan" där du hittar strategier, modeller och matematiska principer som är byggstenar i elevernas kunskapsutveckling i matematik. Kartan är ett didaktiskt stöd för dig som lärare och kan användas på grupp- eller individnivå. Du får metodiska tips och idéer på hur du kan arbeta med varje uppslag i boken, med koppling till den didaktiska kartan.

I lärarhandledningen finns även en mängd aktiviteter och uppgifter; minilektioner, praktiska aktiviteter, extra material i form av kopieringsunderlag och ytterligare färdighetsträning. Minilektionerna är korta genomgångar vars syfte är att synliggöra tankar, arbeta med förmågor och att utveckla olika strategier och modeller. Minilektionerna lyfter även matematikens historiska och estetiska perspektiv. Kopieringsunderlagen innehåller färdighetsträning, utmaningar, extra problemlösningsuppgifter, diagnoser, bedömningsunderlag och matriser.

Mondo matematik i korthet:
* möter varje elev på rätt nivå med varierad träning och repetition
* varierad undervisning genom aktiviteter, minilektioner, filmer och genomgångar
* programmering ingår som en del av grundkursen
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mondo matematik 3B Lärarhandledning
  2. +
  3. Mondo matematik 1B Lärarhandledning 2:a upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mondo matematik 1B Lärarhandledning 2:a upplagan av Åsa Brorsson (spiral).

Köp båda 2 för 1430 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Åsa Brorsson