Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
608
Utgivningsdatum
2019-08-26
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
265 x 195 x 35 mm
Vikt
1272 g
SAB
Qbkc
ISBN
9789144124827
Logistikens grunder (häftad)

Logistikens grunder

Häftad Svenska, 2019-08-26
685
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Logistikens grunder ger både introduktion och fördjupning till logistikämnet. Jämfört med andra logistikböcker ges ett större djup inom godstransporter och logistikens verktyg.

I boken förklaras centrala begrepp inom området såsom inköp, produktion, lagring, tidskonkurrens, kapitalbindning, distribution, försörjningskedjor, nätverk, trafikslag och hållbarhet. Perspektivet växlar mellan tillverkningsindustri och handel, transportföretag och samhälle. Texten är bearbetad i sin helhet och upplagan har uppdaterad statistik, terminologi, bilder, referenser och trender.

Logistiken grunder är lämplig för ingenjörs- och ekonomutbildningar på högskolenivå men riktar sig även till mer praktiska utbildningar och till yrkesverksamma. Ambitionen är att fjärde upplagan ska vara ett fortsatt bra verktyg för fostran av nya generationer av logistiker och som referensverk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Logistikens grunder
  2. +
  3. Seminarieboken : att skriva, presentera och opponera

De som köpt den här boken har ofta också köpt Seminarieboken : att skriva, presentera och opp... av Maria Björklund, Ulf Paulsson (häftad).

Köp båda 2 för 953 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Logistikens grunder