Förvaltningen i samhället (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2022-11-16
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Erlandsson, Magnus (förf.) / Gullberg, Cecilia (förf.) / Gustafsson Nordin, Ingrid (förf.) / Kravchenko, Zhanna (förf.) / Lemne, Marja (förf.) / Madestam, Jenny (förf.) / Magnusson, Eva Maria (förf.) / Nilsson, Torbjörn (förf.) / Premfors, Rune (förf.) / Rehnberg, Hanna Sofia (förf.) / Reitan, There
SAB
Od
ISBN
9789144165431
Förvaltningen i samhället (häftad)

Förvaltningen i samhället

Häftad Svenska, 2022-11-16
396
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Förvaltningar har krävande uppgifter. Att även leva upp till värden om demokrati, rättssäkerhet och effektivitet är inte enkelt. Samtidigt vet vi att en pålitlig och icke-korrupt förvaltning som verkar i medborgarnas tjänst är ovärderlig. En väl fungerande förvaltning utgör ett slags samhällelig guldreserv.

I den här boken redovisar ett tjugotal forskare studier av förvaltningens roll i samhället. I korta och kärnfulla kapitel visar forskarna vilka strömningar som finns i förvaltningen i dag, och hur dessa påverkar tjänstemännen och styrningen.

Boken är tänkt att användas dels i utbildningar för studenter i offentlig förvaltning och andra samhällsvetenskapliga ämnen, dels i utbildningar för praktiker i statliga, regionala och kommunala förvaltningar. Boken kan också med fördel läsas av alla andra som vill veta mer om förvaltningen i samhället.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förvaltningen i samhället
  2. +
  3. Hej hej vardag! Familjekalender 2023

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hej hej vardag! Familjekalender 2023 av Louise Winblad (Övrigt).

Köp båda 2 för 435 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »