Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2022-11-16
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Erlandsson, Magnus (förf.) / Gullberg, Cecilia (förf.) / Gustafsson Nordin, Ingrid (förf.) / Kravchenko, Zhanna (förf.) / Lemne, Marja (förf.) / Madestam, Jenny (förf.) / Magnusson, Eva Maria (förf.) / Nilsson, Torbjörn (förf.) / Premfors, Rune (förf.) / Rehnberg, Hanna Sofia (förf.) / Reitan, There
Dimensioner
13 x 214 x 147 mm
Vikt
390 g
SAB
Od
ISBN
9789144165431

Förvaltningen i samhället

Häftad,  Svenska, 2022-11-16
363
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Förvaltningar har krävande uppgifter. Att även leva upp till värden om demokrati, rättssäkerhet och effektivitet är inte enkelt. Samtidigt vet vi att en pålitlig och icke-korrupt förvaltning som verkar i medborgarnas tjänst är ovärderlig. En väl fungerande förvaltning utgör ett slags samhällelig guldreserv.

I den här boken redovisar ett tjugotal forskare studier av förvaltningens roll i samhället. I korta och kärnfulla kapitel visar forskarna vilka strömningar som finns i förvaltningen i dag, och hur dessa påverkar tjänstemännen och styrningen.

Boken är tänkt att användas dels i utbildningar för studenter i offentlig förvaltning och andra samhällsvetenskapliga ämnen, dels i utbildningar för praktiker i statliga, regionala och kommunala förvaltningar. Boken kan också med fördel läsas av alla andra som vill veta mer om förvaltningen i samhället.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förvaltningen i samhället
  2. +
  3. Herregud & Co Mugg Förändra världen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Herregud & Co Mugg Förändra världen av Royne Mercurio (Övrigt).

Köp båda 2 för 477 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »