Arkitektens handbok 2024 (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
698
Utgivningsdatum
2024-01-31
Upplaga
16
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
239 x 148 x 42 mm
Vikt
1421 g
SAB
Ppba
ISBN
9789144179827

Arkitektens handbok 2024

Kartonnage,  Svenska, 2024-01-31
692
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Under sexton år har nu Arkitektens handbok stegvis utökats, förfinats och fångat upp förändringar i regelverk och omvärld. Och kompletterats med nya saker som våra läsare har saknat.

Arkitektens handbok är en sammanställning av de basfakta som arkitekten och byggandet behöver. Den är systematiserad och illustrerad på ett sätt som är enkelt att hantera och den innehåller ett fylligt register med begreppsförklaringar. Boken säger inte hur man ska rita hus och parker eller inreda rum, men den ger basinformationen och är ett praktiskt hjälpmedel för den som planerar, ritar, bygger, förvaltar och använder byggnaderna och landskapet.

Arkitektens handbok är framtagen både för arkitekter och för alla andra i byggprocessen, som tekniska konsulter, ingenjörer, förvaltare och andra som upprättar, tolkar eller kommer i kontakt med ritningar och andra byggbeskrivningar.

Boken är skriven och illustrerad av arkitekterna (SAR/MSA) Anders Bodin, Jacob Hidemark, Martin Stintzing och Sven Nyström.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Arkitektens handbok 2024
 2. +
 3. Tillsammans : människan som människans räddning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tillsammans : människan som människans räddning av Lasse Berg (inbunden).

Köp båda 2 för 821 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Helgo Zettervalls arkitektur

  Anders Bodin

  Han var en av de största svenska arkitekterna. Professor, kulturpersonlighet, en man i staten. Helgo Zettervall (1837 1907) är kanske mest känd för sina kyrkobyggen men ritade även offentliga byggnader, villor och boställen. Denna bok är uppdelad ...

 • Gunnar Asplund Nybrogatan 7 Stockholm 1931

  Anders Bodin

  Den ombyggnad och inredning som Gunnar Asplund 1931 gjorde på Nybrogatan 7 i Stockholm har blivit känd som Asplundrummet. Inredningen i sammanträdesrummet stolar, bord, skåp, textilier och belysning är bevarad nära sitt originalskick. Det är unikt...