Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
EKONOMISTYRNING Finansiering och kalkylering
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2011-08-05
Upplaga
8
Förlag
Liber
Dimensioner
242 x 168 x 15 mm
Vikt
500 g
SAB
Q
ISBN
9789147100637
Finansiering och kalkylering : faktabok (häftad)

Finansiering och kalkylering : faktabok

(7 röster)
Häftad Svenska, 2011-08-05
529
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Lönsamhetsplanering i praktiken!
Ett utbildningsmaterial som kopplar ihop metoder för ekonomisk planering, kalkylering och intern/extern redovisning med affärsmässigt tänkande.

Läs mer
Utmärkande drag
- Alltid aktuell
- Lättillgängliga texter och massor av praktiska exempel
- Verklighetsnära uppgifter
- Varje kapitel avslutas med en tydlig sammanfattning
- Viktiga begrepp på engelska i marginalen
- Kalkylmallar i Excel på cd
Läromedlet består av en faktabok och en problembok med verklighetsnära tillämpningar inom varje problemområde och ett utförligt lösningshäfte. Kommentarer, kursplaner, OH, skrivningsuppgifter m.m. finns samlade i Handledningen.
Läromedlet passar gymnasiekursen Finansiering och kalkylering och högskolans grundläggande kurser, men är också lämpligt för företagsinterna utbildningar och studiecirklar samt för självstudier.
Den senaste upplagan har fler uppgifter, aktualiserade siffror och uppdaterats med hänsyn till nya finansieringsformer och förändringar på aktie-, options-, ränte- och valutamarknaderna.
Kalkylmallar för Excel
Problembokens cd innehåller kalkylmodeller för datorprogrammet Excel. En kortfattad instruktion för hur man använder Excel i kalkylmodeller finns i faktaboken. I problembokens uppgiftsförteckning anges vilka övningsuppgifter som kan lösas med kalkylmodellerna. Eleverna slipper därmed mata in en stor del av kalkyluppställningarna och kan istället koncentrera sig på de kursmoment som övningarna avser att lära ut. Samtidigt får de på ett naturligt sätt möjlighet att träna kalkylprogrammet Excel.

Om författarna
Författarteamet är: Jan-Olof Andersson och Cege Ekström är konsulter och lärare i ekonomiska ämnen samt välkända läromedelsförfattare. Anders Gabrielsson är ekonomidirektör i AB Ångpanneföreningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Finansiering och kalkylering : faktabok
  2. +
  3. Ekonomistyrning finansiering och kalkylering problembok med cd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekonomistyrning finansiering och kalkylering pr... av Jan-Olof Andersson, Cege Ekström, Anders Gabrielsson (häftad).

Köp båda 2 för 987 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Finansiering och kalkylering : faktabok