På topplistor
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2016-02-05
Upplaga
5
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
166 g
ISBN
9789147112906
Träna läkemedelsberäkning, bok med eLabb (häftad)

Träna läkemedelsberäkning, bok med eLabb

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-02-05
294
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Läkemedelsberäkning upplevs av många studenter som svårt, men myten att matematik handlar om talang stämmer inte. Alla studenter har de förutsättningar som krävs för att lära sig att räkna, men det är viktigt att hitta en strategi för uträkning som fungerar och att tro på sin förmåga.

Läs mer
Denna bok vänder sig främst till studerande på sjuksköterskeprogrammet men kan även användas under utbildning till andra yrken där ordinationer av läkemedel behöver omsättas i praktiken.
Detta är en reviderad och uppdaterad upplaga som innehåller repetition av matematiska grunder användbara inom läkemedelsberäkning, grundläggande begrepp, förslag på räknemodeller, genomgång av specifika lösningar vid olika typer av beräkningar och övningsuppgifter med facit.
Till boken hör ett rikt digitalt stöd som presenterar räknemodellerna på ett pedagogiskt sätt. Det digitala stödet innehåller även övningsuppgifter och filmatisering av autentiska situationer där en sjuksköterska visar hur beräkningar och beredning av läkemedel sker i det kliniska arbetet.

Om författarna
Träna läkemedelsberäkning har reviderats av Beata Molin, leg. farmaceut och barnmorska och Marie Therborn, leg. sjuksköterska med specialistutbildning inom akutsjukvård och anestesi. Båda är lärare i läkemedelsberäkning och verksamma på Sophiahemmet Högskola.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träna läkemedelsberäkning, bok med eLabb
  2. +
  3. Säker läkemedelsberäkning : dos, styrka, mängd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Säker läkemedelsberäkning : dos, styrka, mängd av Lars André Olsen, Maria Hälleberg Nyman (häftad).

Köp båda 2 för 673 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Träna läkemedelsberäkning, bok med eLabb. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Boken bra
    Caywin, 6 december 2016

    Boken var faktiskt bra, iaf för mig som sökte blandade uppgifter. Säkerligen bra att ha som grund också. Däremot var E-labbet ganska kasst, iallafall den med blandade uppgifter. Jag gav upp när tre tidigare frågor inte gick att svara rätt på, trots korrekt uträkningsprincip. Detta räknades ut med 3 olika personer utan att ha sett varandras uträkningar.

    Känns som att E-labbet hafsades ihop.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Träna läkemedelsberäkning, bok med eLabb