Karlebo Svetshandbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2016-03-07
Upplaga
6
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 16 mm
Vikt
561 g
SAB
Peea
ISBN
9789147112913
Karlebo Svetshandbok (häftad)

Karlebo Svetshandbok

Häftad Svenska, 2016-03-07
390
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Karlebo Svetshandbok är en överskådlig och grundläggande handbok som utförligt behandlar dagens samtliga svetsprocesser. Boken är anpassad till IIW och EWF:s riktlinjer för internationell svetsutbildning. Denna sjätte upplaga tar upp det senaste inom utvecklingen med flera kompletteringar och ändringar, bland annat har kapitlen om konstruktiv utformning och kvalitetssäkring kompletterats med kraven i nya standarder.

Läs mer
Karlebo-serien består av kvalificerade tekniska handböcker som blivit ett begrepp inom svensk industri och utbildning. Böckerna produceras i samarbete med ledande svenska experter. I Karlebo-serien ingår bl.a. Karlebo handbok, Materiallära och Svetshandbok.

Om författarna
Författaren Klas Weman har arbetat som adjungerad professor vid institutionen för svetsteknologi, KTH, och har lång erfarenhet av utveckling av bågsvetsutrustning, strömkällor och svetsprocesser vid ESAB i Laxå.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Karlebo Svetshandbok
  2. +
  3. Karlebo handbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Karlebo handbok av Stefan Björklund, Göran Gustafsson, Lennart Hågeryd, Bengt Rundqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 1276 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »