Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2019-01-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
518 g
SAB
Pubdz MATLAB
ISBN
9789147127399
Programmering med Matlab (häftad)

Programmering med Matlab

Häftad Svenska, 2019-01-08
372
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Programmering med Matlab ger en introduktion till programmering och numeriska beräkningar. Boken är främst avsedd för förstaårsstudenter på teknisk högskolenivå, men kan även användas av andra intresserade.Programmering med Matlab ger en introduktion till programmering och numeriska beräkningar. Boken är främst avsedd för förstaårsstudenter på teknisk högskolenivå, men kan även användas av andra intresserade.

Läs mer
Alla kapitel innehåller konkreta exempel och övningsuppgifter med fullständiga lösningar, vilket underlättar självstudier.
Matlab är utmärkt för den som vill lära sig grunderna i programmering och ger också möjlighet till avancerad programmering. Syntaxen är enkel och beräkningsmiljön tillhandahåller all nödvändig funktionalitet.
Många högskolor och universitet använder Matlab för beräkningar och simuleringar, och studenter möter ofta programmet tidigt i utbildningen.

Om författarna
Katarina Blom är filosofie doktor i matematik och arbetar sedan många år som lektor på Chalmers tekniska högskola där hon undervisar i framförallt matematik, programmering och numerisk analys.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Programmering med Matlab
  2. +
  3. Neandertalmänniskan : på spaning efter försvunna gener

De som köpt den här boken har ofta också köpt Neandertalmänniskan : på spaning efter försvunn... av Svante Pääbo (inbunden).

Köp båda 2 för 616 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Blom