Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2019-01-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
518 g
SAB
Pubdz MATLAB
ISBN
9789147127399
Programmering med Matlab (häftad)

Programmering med Matlab

Häftad Svenska, 2019-01-08
309
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Programmering med Matlab ger en introduktion till programmering och numeriska beräkningar. Boken är främst avsedd för förstaårsstudenter på teknisk högskolenivå, men kan även användas av andra intresserade.

Läs mer
Alla kapitel innehåller konkreta exempel och övningsuppgifter med fullständiga lösningar, vilket underlättar självstudier.
Matlab är utmärkt för den som vill lära sig grunderna i programmering och ger också möjlighet till avancerad programmering. Syntaxen är enkel och beräkningsmiljön tillhandahåller all nödvändig funktionalitet.
Många högskolor och universitet använder Matlab för beräkningar och simuleringar, och studenter möter ofta programmet tidigt i utbildningen.

Om författarna
Katarina Blom är filosofie doktor i matematik och arbetar sedan många år som lektor på Chalmers tekniska högskola där hon undervisar i framförallt matematik, programmering och numerisk analys.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Programmering med Matlab
  2. +
  3. Fatta matte : gör matematik enkelt med kraftfull minnesträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fatta matte : gör matematik enkelt med kraftful... av Mattias Ribbing, Per Sundin (pocket).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Programmering med Matlab