Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2021-09-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Qb
ISBN
9789147143191
Aktivt självledarskap - En arbetsbok för att skapa goda relationer på jobbet och hemma (häftad)

Aktivt självledarskap - En arbetsbok för att skapa goda relationer på jobbet och hemma

(1 röst)
Häftad Svenska, 2021-09-08
333
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att kunna leda dig själv på ett aktivt sätt är en viktig kompetens för att du ska vara en uppskattad medarbetare och nå dina personliga mål. Det moderna ledarskapet, som handlar om tillit till medarbetarna, kräver också att du som medarbetare är duktig på självledarskap. Då behövs både kunskap och tid för reflektion om vad det innebär i praktiken.

Boken ger dig kunskaper om hur du leder dig själv för att både må bra och ha goda relationer med kollegor, chef och dem du arbetar för. Det är en arbetsbok med övningar och tips som bidrar till personlig utveckling och till att utveckla dig och dina kollegor som arbetsgrupp. Här tränar du upp din förmåga att lära nytt, samarbeta med andra, hantera stress, ha självmedkänsla vara en kommunikativ medarbetare och mycket mera. Du kommer att lära känna dina kollegor och dig själv på ett djupare plan.

För att prestera på jobbet behöver även få ditt privatliv fungera. Därför handlar ett kapitel om hur vi får kärleks- och vänskapsrelationer att fungera väl.

Boken lämpar sig utmärkt som studiecirkelsbok på din arbetsplats men är också relevant för alla som är intresserade av personlig utveckling.

Om författarna
Anna Tufvesson har arbetat med ledar- och medarbetarutveckling i 20 år. Hon arbetar som organisationskonsult på Karlstads kommun och driver eget företag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Aktivt självledarskap - En arbetsbok för att skapa goda relationer på jobbet och hemma
  2. +
  3. Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas... av Anna Tufvesson (häftad).

Köp båda 2 för 660 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Tufvesson

  • Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet

    Anna Tufvesson

    Den här boken visar tydligt hur vi själva påverkar vår situation och inspirerar dig att göra vad du kan för att skapa en bra social arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Läs mer Vi tillbringar en stor del av våra liv på arbetet, och att ha en pos...