Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2022-06-10
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Emm
ISBN
9789147144570
Elevhälsa i praktiken - Konkreta exempel (häftad)

Elevhälsa i praktiken - Konkreta exempel

Häftad Svenska, 2022-06-10
309
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
År 2012 fick Visättraskolan 22 nedslag i Skolinspektionens tillsyn. Sex år senare gavs toppbetyg på samtliga områden i Skolinspektionens granskning, och skolan lyftes fram av myndigheten som ett gott exempel.
Arbetet med en prioriterad elevhälsa har varit avgörande för Visättraskolans resa. Den här boken syftar till att beskriva hur den samlade elevhälsan kan bli en självklar del i skolans systematiska kvalitetsarbetet. Som läsare får du konkreta exempel på förebyggande och främjande insatser i arbetet med en prioriterad elevhälsa.

Läs mer
Boken vänder sig till dig som är intresserad av konkreta exempel på skolutveckling där elevhälsoperspektivet löper som en röd tråd genom verksamheten. Boken kan med fördel användas som en del i det kollegiala lärandet i din verksamhet. De konkreta exemplen förankras i forskning, och varje kapitel avslutas med reflektionsfrågor och workshops.

Om författarna
Semira Vikström är Visättraskolans tidigare rektor, numera skolchef i Huddinge kommun. Erik Hall är tillförordnad rektor på skolan och Dounya Hayyoun är biträdande rektor. Ingrid Hylander är legitimerad psykolog och docent i pedagogik. Tillsammans har de också skrivit Elevhälsa i praktiken - Hur gör vi? och Skolutveckling i praktiken - Konkreta exempel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Elevhälsa i praktiken - Konkreta exempel
  2. +
  3. Elevhälsa i praktiken : hur gör vi?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Elevhälsa i praktiken : hur gör vi? av Erik Hall, Dounya Hayyoun, Ingrid Hylander, Semira Vikström (häftad).

Köp båda 2 för 628 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna