Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Elevhälsa i praktiken
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2022-06-10
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
16 x 200 x 141 mm
Vikt
445 g
SAB
Emm
ISBN
9789147144570

Elevhälsa i praktiken : Konkreta exempel

Häftad,  Svenska, 2022-06-10
336
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
År 2012 fick Visättraskolan 22 nedslag i Skolinspektionens tillsyn. Sex år senare gavs toppbetyg på samtliga områden i Skolinspektionens granskning, och skolan lyftes fram av myndigheten som ett gott exempel.

Arbetet med en prioriterad elevhälsa har varit avgörande för Visättraskolans resa. Den här boken syftar till att beskriva hur den samlade elevhälsan kan bli en självklar del i skolans systematiska kvalitetsarbetet. Som läsare får du konkreta exempel på förebyggande och främjande insatser i arbetet med en prioriterad elevhälsa.

Boken vänder sig till dig som är intresserad av konkreta exempel på skolutveckling där elevhälsoperspektivet löper som en röd tråd genom verksamheten. Boken kan med fördel användas som en del i det kollegiala lärandet i din verksamhet. De konkreta exemplen förankras i forskning, och varje kapitel avslutas med reflektionsfrågor och workshops.

Om författarna
Semira Vikström är Visättraskolans tidigare rektor, numera skolchef i Huddinge kommun. Erik Hall är tillförordnad rektor på skolan och Dounya Hayyoun är biträdande rektor. Ingrid Hylander är legitimerad psykolog och docent i pedagogik. Tillsammans har de också skrivit Elevhälsa i praktiken - Hur gör vi? och Skolutveckling i praktiken - Konkreta exempel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Elevhälsa i praktiken : Konkreta exempel
  2. +
  3. Elevhälsa som främjar lärande : om professionellt samarbete i retorik och praktik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Elevhälsa som främjar lärande : om professionel... av Gunilla Guvå, Ingrid Hylander (häftad).

Köp båda 2 för 726 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna