Hur lätt som helst (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2018-08-28
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Olsson, Jonna (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto)
ISBN
9789150932591
Hur lätt som helst (inbunden)

Hur lätt som helst

Inbunden Svenska, 2018-08-28
199
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 36.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Sedan Jessica Frej vann tittarnas hjärtan i Sveriges Mästerkock har hon etablerat sig som en av våra mest populära tv-kockar, och medverkar bland annat regelbundet på TV4 och i Amelia. I sin kokbok Hur lätt som helst samlar hon sina bästa och enklaste recept.

Hon skriver själv: Mat ska inte vara svårt, krångligt eller dyrt. Med den här boken hoppas jag kunna så frön hos läsaren till hur man kan känna lust i matlagningen och bli mer kreativ i köket utan tidskrävande metoder eller dyra och krångliga ingredienser. Recepten är maträtter som jag lagar hemma alla dagar i veckan. I mitt kök ryms alla smaker och alla humör. Så också i min kokbok.

Som alltid när Jessica lagar mat blir det färgglatt, smakrikt och inbjudande. Hennes tankar om att mat ska vara roligt genomsyrar hela boken. Recepten varvas med oumbärliga lifehacks som får dig att glänsa i köket, varje dag.

***

JESSICA FREJ är tv-kocken och matskribenten som slog igenom som tittarfavorit i Sveriges mästerkock 2011. Sedan dess har hon gett ut flera kokböcker, medverkar regelbundet i TV4 Nyhetsmorgon, driver en egen Youtubekanal, Lättlagat med Jessica Frej , samt är tidningen Amelias matprofil och bloggare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hur lätt som helst
  2. +
  3. Fest på 30 min.

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fest på 30 min. av Jessica Frej (häftad).

Köp båda 2 för 305 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hur lätt som helst