När jag blundar är du fortfarande här (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2023-02-10
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
192 x 145 x 19 mm
Vikt
246 g
SAB
Lz
ISBN
9789150974522

När jag blundar är du fortfarande här

(7 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-02-10
188
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jag heter Tove och jag är Odds dotter. Det har jag alltid varit och det kommer jag alltid att förbli. Lika mycket som att jag för all tid kommer att vara Theos mamma. Fast Theo inte längre finns ibland oss.

I januari 2015 förlorade Tove sin son Theo, då sju år gammal, i cancer. Med Instagraminlägg skrivna i dagboksform under sjukdomsperioden som grund skildrar hon här livet före Theo, tillsammans med honom - och vem hon blev, efter Theo. Och hur hon mot alla odds till slut fann glädjen igen.

Vi får följa Toves resa och bevittna hennes först motvilliga kamp för att våga möta livet igen. Hon inser till slut att det går att förlika sig med vad som än händer i livet och överleva även det allra värsta. Att det är fullt möjligt att både sörja och vara lycklig samtidigt.

Berättelsen är en kärleksfull hyllning till livets olika faser. Tove delar med sig av hur hon i dag ser på sorg och ger värdefulla råd om hur man lär sig att leva hand i hand med den.

"Boken skänker tröst och hopp när man drabbats av en tragisk förlust." Pia Holmström, BTJ-häftet

Tove Oddsdotter, född i Jämtland, är modedesigner, kreatör, livsinspiratör och modern nomad. När jag blundar är du fortfarande här är hennes debutbok. Tove vill med sin erfarenhet inspirera andra till att må bra och visa att man kan sörja och vara lycklig samtidigt. Att alla känslor får plats.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. När jag blundar är du fortfarande här
 2. +
 3. Upplösningstillstånd : rapport från en skilsmässa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upplösningstillstånd : rapport från en skilsmässa av Christian Daun (inbunden).

Köp båda 2 för 213 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av När jag blundar är du fortfarande här. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok som berör
  veronicas_bok_bak_liv, 23 mars 2023

  Denna bok bygger på Toves egna berättelse när hon i januari 2015 förlorade sin son Theo 7 år gammal i cancer. Genom boken får man följa Toves resa genom svårigheterna att blir gravid och få barn, våga möta kampen och kämpa genom Theos sjukdom och om att våga möta livet igen. Hur överlever man när det värsta händer? Att förlora sitt barn. Kan man bli lycklig igen? I slutet av boken delar Tove med sig av tips på hur jag kan bemöta någon annan med sorg och på vad jag själv kan göra för att må bä... Läs hela recensionen

 2. Stark och berörande berättelse från verkligheten!
  -, 10 mars 2023

  Tove Oddsdotters ord tar vägen via bokstäver på ett papper, in genom mina rädda ögon och rakt in i mitt hjärta. Smärtan är bråddjup. Hon är rak, ärlig och jag förstår att jag inte längre har ett val. För Theo, och för Tove, och för all kärlek i hela världen så måste jag läsa. Så jag läser, och när tårarna hindrar mig från att läsa bokstäverna så tar jag faktiskt hem boken som ljudbok också. Jag kan inte sluta läsa, och behöver fortsätta även när sikten är skymd. Det är fint att höra Tove läsa... Läs hela recensionen

 3. Den bekräftar min egen upplevelse.
  Maria Krantz, 6 mars 2023

  Denna bok var så igenkännande och bekräftande i min egen upplevelse. Av att drabbats av en stor sorg, förlust och stor trygghet. Den hjälpte mig genom att någon annan upplevt detsamma vården och rädslan för allt. Samt att det går att bli lycklig igen. Stort tack!

Visa alla 3 recensioner