52 små äventyr med stora upplevelser : en vägvisare till mer tid i naturen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2020-11-20
Upplaga
1
Förlag
52adventures
Dimensioner
225 x 170 x 22 mm
Vikt
755 g
SAB
Nc.08,Rbo
ISBN
9789151970349

52 små äventyr med stora upplevelser : en vägvisare till mer tid i naturen

Inbunden,  Svenska, 2020-11-20
282
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
52 små äventyr med stora upplevelser är en vägvisare till mer tid i naturen.
Plussa ihop många små upplevelser och du får summan av något större.
Den här boken ger dig 52 tips på naturnära äventyr du kan göra över en helg. Det ska vara enkelt att äventyra och turerna är tänkta att inspirera dig att hitta ut i naturen och låta dig finna dina egna äventyr.

Sverige bjuder dig som vill ut i naturen på en fantastisk blandning av djupa skogar, idylliska skärgårdar, ståtliga fjäll och pittoreska sjöar. Här kan du skida utför och på längden i snörik vildmark. Klättra uppåt i bergen eller nedåt i mystiska grottor. Glida fram i kajak eller med långfärdsskridskor på stilla eller fruset hav. Ströva i äkta trollskogar och spana efter rovdjur. Ta ett dopp i en sjö och upptäcka öppna landskap från cykelsadeln eller från hästryggen. Lyssna på tystnaden och sova i tält under stjärnhimlen. Sveriges natur är kontrastrik och har något för alla smaker. Äventyren i boken är anpassade för att upplevas över en helg, och är spridda över Sverige med utgångspunkt Stockholm.

Författaren Gunnika Isaksson-Lutteman är något av en expert på att hitta äventyr i vardagen och menar att alla kan äventyra. Tidigare har hon skrivit flera populära guideböcker inom friluftsliv. I den här boken delar hon med sig av sitt äventyrsår då hon upplevde ett äventyr utomhus varje helg under ett år.

Gunnikas kunskap om Sveriges friluftsliv är stort och hon har tidigare skrivit guideböckerna Vandra i Stockholms skärgård, Vandring kring Uppsala, Vandra Roslagsleden, Vandra Gästrikeleden och Vandra Upplandsleden. Hon är dessutom medförfattare till guideböckerna Vandra i Stockholm och Friluftsliv i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 52 små äventyr med stora upplevelser : en vägvisare till mer tid i naturen
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 531 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gunnika Isaksson-Lutteman