Odla till försäljning : våra bästa grönsaker (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2021-04-01
Förlag
Bossgården
Dimensioner
260 x 210 x 12 mm
Vikt
655 g
SAB
Qe
ISBN
9789151988658
Odla till försäljning : våra bästa grönsaker (häftad)

Odla till försäljning : våra bästa grönsaker

Häftad Svenska, 2021-04-01
271
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här boken ger dig massor av kunskap hur du odlar och säljer ett trettiotal olika grönsaker. Här finns tips och råd kring varje gröda när det gäller grödans behov, gödslingsstrategier, växtföljd, näringsbehov, ogrässtrategier, skadedjur, sådatum, radavstånd, skördeknep, försäljningsknep och mycket mer.
Boken kan fungera som ett uppslagsverk som du kan gå tillbaka till när du funderar över nästa säsong, varför rödkålen får bruna kanter, hur du ska få sålt all zucchini eller hur du får upp tempot i löksättningen. Tillsammans har de tre författarna över 50 års odlingserfarenhet och i skrivandet av den här boken har de försökt sporra varandra att få med så mycket kunskap och erfarenhet som möjligt. Boken är skriven för dig som odlar till försäljning, men här finns givetvis mycket att hämta även för den som odlar i lite mindre skala.
Den här boken skall ses som ett komplement till Odla till försäljning Del 1 - Att försörja sig på småskalig grönsaksproduktion. Del 1 handlar mer om helheten, odlingsmetoder, strategier, försäljningskanaler och allt annat som är viktigt för att kunna odla i lite större skala. I serien ingår också skriften Säsongsförlängning - skörd året runt med energisnåla metoder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Odla till försäljning : våra bästa grönsaker
  2. +
  3. Odla till försäljning : att försörja sig på småskalig grönsaksodling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Odla till försäljning : att försörja sig på små... av Jonas Ringqvist (häftad).

Köp båda 2 för 515 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna