Tillämpad statistik - en grundkurs (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
450
Utgivningsdatum
2021-09-01
Förlag
Sanoma Utbildning
SAB
Thi
ISBN
9789152361535
Tillämpad statistik - en grundkurs (häftad)

Tillämpad statistik - en grundkurs

Häftad Svenska, 2021-09-01
589
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tillämpad statistik - en grundkurs är en komplett kursbok som lämpar sig för studier inom alla fält som använder statistiska metoder. Boken är sprungen ur ett välbeprövat föreläsningsmaterial från grundkurser i statistik för civilekonomer, statsvetare och statistiker. Tredje upplagan är fullständigt genomarbetad och ett antal övningar har kompletterats eller bytts ut.
Tillämpad statistik innehåller, utöver statistisk teori även övningsuppgifter, fullständiga lösningar, formelsamling, tabeller, ett avsnitt om enkätundersökningar samt ett svensk-engelskt lexikon med statistiska termer Boken är dessutom rikt illustrerad, vilket lägger en väsentlig grund för förståelsen och är en viktig del i det pedagogiska upplägget.
Författaren Karl Wahlin är fil.dr, verksam som statistikkonsult och är knuten till STIMA, avdelningen för statistik och maskininlärning vid Institutionen för datavetenskap, Linköpings universitet. Han är en populär föreläsare och har tilldelats flera utmärkelser för sina pedagogiska insatser.
Visa hela texten