Tillämpad statistik - en grundkurs (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
428
Utgivningsdatum
2021-12-13
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
242 x 170 x 26 mm
Vikt
798 g
SAB
Thi
ISBN
9789152361535
Tillämpad statistik - en grundkurs (häftad)

Tillämpad statistik - en grundkurs

(2 röster)
Häftad Svenska, 2021-12-13
665
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Tillämpad statistik - en grundkurs är en komplett kursbok som lämpar sig för studier inom alla fält som använder statistiska metoder. Boken är sprungen ur ett välbeprövat föreläsningsmaterial från grundkurser i statistik för civilekonomer, statsvetare och statistiker. Tredje upplagan är fullständigt genomarbetad och ett antal övningar har kompletterats eller bytts ut.

Tillämpad statistik innehåller, utöver statistisk teori även övningsuppgifter, fullständiga lösningar, formelsamling, tabeller, ett avsnitt om enkätundersökningar samt ett svensk-engelskt lexikon med statistiska termer Boken är dessutom rikt illustrerad, vilket lägger en väsentlig grund för förståelsen och är en viktig del i det pedagogiska upplägget.

Författaren fil.dr Karl Wahlin är verksam som statistikkonsult. Han är en populär föreläsare och har tilldelats flera utmärkelser för sina pedagogiska insatser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tillämpad statistik - en grundkurs
  2. +
  3. Statistisk verktygslåda 1 : samhällsvetenskaplig orsaksanalys med kvantitativa metoder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Statistisk verktygslåda 1 : samhällsvetenskapli... av Göran Djurfeldt, Rolf Larsson, Ola Stjärnhagen (häftad).

Köp båda 2 för 1189 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »