Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2012-04-10
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Bergström, Lina (form) / Hult, Anna (foto) / Sundkvist, Sofia (foto)
Dimensioner
230 x 210 x 15 mm
Vikt
480 g
SAB
Qcaad
ISBN
9789153437222
Raw Food : ett lättare liv på tre veckor (häftad)

Raw Food : ett lättare liv på tre veckor

(22 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2012-04-10

Slutsåld

Lär dig laga fräscha och spännande recept som grekisk blomkål, fikonmarmelad med pinjenötsost och energisoppa. Boken berättar heltäckande om ingredienser och köksredskap som används inom raw food, som till exempel groddar, carobpulver, frömjölkspåsar och torkugnar. Erica Palmcrantz Aziz går därutöver initierat igenom kostens effekter på kroppen.
För att göra allting ännu mera lätt finns det inför varje välkomponerad dagsmeny en praktisk lista med de ingredienser och råvaror som behöver förberedas inför dagens matlagning. Raw food ett lättare liv erbjuder dessutom ett antal bonusrecept för den som är sugen på att göra en livsstilsförändring på längre sikt.
Tänk att få njuta sig hela vägen till en lite lättare kropp på alla plan! Städa ur kropp och sinne och gör plats för något nytt!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Raw Food : ett lättare liv på tre veckor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande raw vegomat
  Ulla Maria Troëng, 9 april 2016

  Boken är inspirerande med läckra recept och snygg layout. Bra både för nybörjare på rawfood och redan inbitna. Den är upplagd som en dag för daghandbok med recept på alla måltider under dagen. Även lista över rawfoodingredienser och hur de används

 2. Jag sökte just nu inte en detox-bok utan mera en bok...
  Christine Hagen, 1 juli 2013

  Jag sökte just nu inte en detox-bok utan mera en bok att starta upp med. Inspiration. Jag hoppade mellan recepten och blandade med andra som jag hittade i andra böcker. Men i slutändan gick jag ändå över till att följa boken och det upplägg som fanns där. Fantastiskt att själv slippa tänka så mycket - bara göra som hon säger och veta att det är bra! För det är det!!

 3. Bra, rolig och tydligt start för Raw food-intresserade...
  tmtation, 24 maj 2013

  Bra, rolig och tydligt start för Raw food-intresserade med fokus på olika detoxprogram - 1 dag, 3 dagar, 1 vecka eller 3 veckor. Rekommenderas!

 4. Mycket genomgående beskrivning av hur man kan främja...
  Kajsa, 22 april 2013

  Mycket genomgående beskrivning av hur man kan främja hälsan, med recept och tips. En detoxbok, så om man vill ha fler recept får man köpa fler böcker.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Erica Palmcrantz Aziz