Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2013-09-16
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Kristiansson, Mattias (form) / Kristiansson, Mattias (foto)
Dimensioner
245 x 195 x 20 mm
Vikt
619 g
ISBN
9789153439066
Bake my day (inbunden)

Bake my day

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-09-16

Slutsåld

Mattias Kristiansson är kakfantast och bakbloggare på populära bakemyday.se. Som stolt hobbykonditor är hans främsta mål att få så många som möjligt att älska bakning, så plocka fram din kreativitet, lekfullhet och experimentlusta och imponera på släkt och vänner! Med Bake My Day vid din sida kommer du att våga ge dig på bakverk som ser respektingivande avancerade ut men faktiskt är riktigt enkla att få till.

Bake My Day är Mattias Kristianssons första bok, och som den tusenkonstnär han är har han inte bara utvecklat recepten och bakat, utan även fotograferat och formgivit.
Foto Mattias Kristiansson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bake my day. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Supermysig, inspirerande bak(e)bok!!
    Sanna Persson, 23 januari 2016

    Fantastiskt mysig, inspirerande bok med massor av läckra recept! Väldigt fina foton som också inspirerar! Tycker om de personliga kommentarerna som Mattias skrivit. Jag älskar boken!! Rekommenderar den till alla, vare sig man bakar eller inte, eftersom den är så mysig:-))

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mattias Kristiansson