Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2015-12-28
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Hildonen, Anneli (foto)
Dimensioner
245 x 175 x 15 mm
Vikt
541 g
ISBN
9789155262563
Yoga : fysisk och själslig detox (inbunden)

Yoga : fysisk och själslig detox

(19 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-12-28

Slutsåld

Vi kan inte skydda oss mot vad som händer i livet. Men vi kan göra förutsättningarna bättre. Jag är så tacksam för att jag haft med mig yogan i många år. För yogan är ett så fantastiskt bra verktyg att ha med sig både när livet är i dur och i moll. Ett ankare att hålla fast i också när det stormar inom mig och utanför yogamattan. För mig gjorde yogan hela skillnaden när jag drabbades av bröstcancer mitt i livet. Med yogan hade jag ett tålamod och en disciplin som gjorde att jag varje dag gjorde någon form av yoga. Och med hjälp av yogans andning kunde jag också andas mig igenom illamåendet av alla cellgifter. Ångesten och rädslan över att kanske inte klara alla behandlingar, att kanske inte överleva, som också alltid fanns där. Jag önskar alla det här verktyget. Jag har alltid tidigare sagt att yogan är min pensionsförsäkring. Idag säger jag att yogan också är min livsförsäkring.

- Karin

"Att yoga är som att göra en fysisk och själslig detox. Man upplever att man både ser klarare och känner sig klarare. Man renas inifrån och ut, vilket i sig är en fantastisk känsla."

Yoga är ett effektivt verktyg för den som vill leva mer hälsosamt och få en nystart i livet. Här kan du läsa om hur du kan hitta balans och fokus, bli starkare och smidigare samt hantera stress och oro med hjälp av olika övningar, meditation och andning. Rensa och rena kroppen med en yogadetox och lär dig hur du kan äta rätt utifrån vad just din kropp mår bra av. Recepten är indelade i årstidsbundna dagsmenyer och bygger på ayurvedans tankar om hur vår matsmältning bör vara i balans för att vi ska hålla oss friska året runt.

När den välkända hälsoprofilen Karin Björkegren Jones började med yoga var det något som bara klickade. Sedan dess har hon yogat i både nöd och lust. När hon fick en cancerdiagnos 2012 var yogan det ankare som hon kunde hålla fast i, och om det och mycket annat har man kunnat läsa i Karins populära blogg Yoga, mat och meningen med livet. Hon har även nått stora framgångar med sina böcker Knip för bättre hälsa, Frisk och strålande hy på naturlig väg och 21 dagar till ett lättare och friskare liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Yoga : fysisk och själslig detox. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Yoga, yoga, yoga!

  Så inspirerande, passar både nybörjare och de som redan yogar. Boken innehåller så mycket glädje och fina bilder, många övningar!

 2. Yoga är själens medicin
  Anna, 9 augusti 2016

  Underbar bok av Sveriges bästa yogalärare (läs även hennes andra böcker!) Passar både den som är nyfiken på yogans underbara värld som den som yogat länge.

 3. Otroligt välskriven
  Susanne Bergström, 4 maj 2016

  Detaljerad och lätt förstådd. Bra förklaringar på favoritposer och bilder. Bra med inflikar från andra än bara Karin, gillar beskrivning och bilderna av sol / mån hälsningarna.

 4. Underbar som alltid
  Ninni, 13 februari 2016

  Jag har alla Karins böcker och filmer. Får ett sånt lugn och glädje som Karin lyckas utstråla genom texter och filmer

 5. Älskar den
  Katarina Lundkvist, 5 januari 2016

  Åh, den här boken var väldigt inspirerande. Härliga bilder från Indien, fina bilder på en glad och leende Karin . Bra text och info om yoga, andningsövningar, mat, ayurveda. Jag vill bara rulla ut min yogamatta och yoga. Man känner verkligen Karins kärlek till yogan, det är härligt att läsa, det enda negativa var att boken tog slut alldeles för snabbt.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Yoga : fysisk och själslig detox