Jaget kontra Egot : psyko-geometri (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2000-09-01
Upplaga
1
Förlag
U5-förlaget
Dimensioner
210 x 150 x 22 mm
Vikt
360 g
SAB
Do
ISBN
9789163098598
Jaget kontra Egot : psyko-geometri (häftad)

Jaget kontra Egot : psyko-geometri

psykogeometri; jag-ego-relationer beskrivna och tolkade efter en allmän grundmodell för naturens krafter

Häftad, Svenska, 2000-09-01
109
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Wohlin, Åsa. Jaget kontra Egot. UV-förlaget. Ca : 272 sidor. En bok om vardagslivets konfrontationer i närmiljö och samhälle: en psykologisk tolkning som utgår från Jaget och Egot som motsatta krafter ur helheten människa - omvärld. En bok där psykologins enkla grunder kopplas till gemensamma drag i naturvetenskapernas och olika filosofiers - beskrivningar av världen. Också en bok om jämlikhet och ojämlikhetens principer och om gott och ont. Och om alla dubbeltydigheter i psykologiserande vardagsspråk. En bok som i första hand vänder sig till människor som har svårt att förstå sina motpartner, som vet hur det är men frågar sig varför egentligen....
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jaget kontra Egot : psyko-geometri
  2. +
  3. Hitta din känslostyrka : en våga sätta gränser-bok för sensitivt begåvade

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta din känslostyrka : en våga sätta gränser-... av Doris Dahlin, Maggan Hägglund (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

En bok om vardagslivets konfrontationer i närmiljö och samhälle: en psykologisk tolkning som utgår från Jaget och Egot som motsatta krafter ur helheten människa - omvärld. En bok där psykologins enkla grunder kopplas till gemensamma drag i naturvetenskapernas och olika filosofiers - beskrivningar av världen. Också en bok om jämlikhet och ojämlikhetens principer och om gott och ont. Och om alla dubbeltydigheter i psykologiserande vardagsspråk. En bok som i första hand vänder sig till människor som har svårt att förstå sina motpartner, som vet hur det är men frågar sig varför egentligen.