iPhoneboken - allt du behöver veta om din iPhone iOS 8 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2015-02-28
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Anja Lastric
Medarbetare
Formgren, Elsie (form) / Sundström, Sten (form)
Dimensioner
239 x 170 x 15 mm
Vikt
607 g
SAB
004.165,Puaz Apple iPad
ISBN
9789163610998
iPhoneboken - allt du behöver veta om din iPhone iOS 8 (häftad)

iPhoneboken - allt du behöver veta om din iPhone iOS 8

(10 röster)
Häftad Svenska, 2015-02-28
102
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Din iPhone kan mycket mer än de flesta tror. För iPhone är en slags digital schweizerkniv. Den är en telefon, en digitalkamera, en videokamera, en mediaspelare, en avancerad fickdator, en ficklampa, en spelmaskin, ett fotoalbum, en väckarklocka och en e-boksläsare. Och mycket mycket mera.

I den här boken hittar du allt du behöver veta för att få ut det mesta av din iPhone och dess inbyggda appar. Den går igenom allt, från det mest grundläggande till hur du kommer vidare med kreativa och avancerede funktioner. Här finns också massor av nyttiga tips som kan göra livet lite lättare i det dagliga arbetet med de olika apparna.

Boken utgår från iOS 8, som är det senaste operativsystemet till iPhone och iPad. Uppdateringen till iOS 8 bjuder på en massa små finjusteringar som gör systemet enklare och snabbare att arbeta med. I synnerhet har det skett innovationer i sättet som dina olika Apple-enheter kan samarbeta på. Uppdateringen kan laddas ned gratis, vilket också visas i boken.

Boken är skriven som en visuell guide. Det vill säga att texten är uppbyggd som en kokbok, med en illustrerad vägledning på varje sida. Boken fungerar sålunda som ett överskådligt uppslagsverk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Riegels