Dårfinkar och dönickar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2017-09-28
Förlag
Bonnier Carlsen
Dimensioner
197 x 125 x 14 mm
Vikt
226 g
SAB
Hcg
ISBN
9789163899607
Dårfinkar och dönickar (häftad)

Dårfinkar och dönickar

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-09-28
102
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Första dagen i nya klassen tror alla att Simone är en kille. Och som Simon är en helt ny värld möjlig. Men ganska snart är Simone intrasslad i en karusell av lögner som snurrar allt fortare. I skolan är Simon mitt i ett triangeldrama med den populära Katti och kompisen Isak. Hemma har Simone fullt upp med jakten på en borttappad hund, en morfar som kommit för att dö och en bonuspappa med hatt.

Ulf Stark har tilldelats många både svenska och internationella priser för sina böcker, t. ex. Augustpriset, Nils Holgersson-plaketten, Deutcher Jugendliteraturpreis, Astrid Lindgren-priset och Heffaklumpen. Ett stort antal av Ulf Starks böcker har också dramatiserats för film och teve.

Idag sätter Ulf Starks berättelser ljus på hur Sverige en gång var, vad som är sig likt och vad som har förändrats. Barnets perspektiv är alltid i centrum, precis som hoppfullheten, humorn och den stora kärleken till hundar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dårfinkar och dönickar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Galet roligt
    Bokmalen, 13 november 2019

    Jag som förälder hade otroligt roligt när jag läste denna bok, men min dotter tyckte den var pinsam eftersom det var så mycket händelser som på ett smått galet sätt spårade ur. Men om du har ett barn som gillar tokroliga upptåg som barn kan hitta på, då är nog denna bok kul även för ditt barn. Ulf Stark skrev så härligt mänskligt om hur vi kan göra dumma grejer utan att riktigt förstå varför. Mänskligt helt enkelt, man får och kan göra fel, och ändå kan det till sist ordna sig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ulf Stark