Trots allt det andra vi leker i vinden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
63
Utgivningsdatum
2018-03-19
Upplaga
1
Förlag
2066 Publishing
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
SAB
Hc.03
ISBN
9789163917912
Trots allt det andra vi leker i vinden (inbunden)

Trots allt det andra vi leker i vinden

Inbunden,  Svenska, 2018-03-19
219
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
"På många sätt är detta en samling ganska värdelösa dikter. De driver ingen politisk tes, lyfter inget samhällsproblem, adresserar ingen särskild marknad och intresserar sig inte nämnvärt för språket. Enda syftet är att avbilda verkligheten: tankar, känslor, människor, saker, landskap eller vad som i övrigt väckt min uppmärksamhet.

Varje dikt försöker beskriva sitt innehåll så korrekt som möjligt - sant, krasst och sakligt. Anledningen till detta är inte helt tydlig men kommer ur en slags vag känsla, som kommer och går och möjligen betyder att detta är rätt sak att göra.

Ambitionen till realism innebär att de flesta av dikterna bygger på metaforer, för att matcha hjärnans upplevelse av världen. Metaforerna möjliggör också nya och icke-automatiska perspektiv, det vill säga mer verklighet."

Magnus
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trots allt det andra vi leker i vinden
  2. +
  3. Lägesrapport från Aniara : tre essäer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lägesrapport från Aniara : tre essäer av Bengt Gustafsson, Anna Hallberg, Kuba Rose (inbunden).

Köp båda 2 för 452 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Zackariasson

  • Tåget skakar långsamt till

    Magnus Zackariasson

    Människor läser nog av olika skäl; för egen del tar jag gärna emot tips på varför jag över huvud taget bör öppna ögonen om morgnarna, och varje morgon dessutom. Lyckligtvis viftar några diktare med handen här i bokhyllan och vill bidra. Som Ryokan...