Visualiseringens reparativa kraft : terapi med inre scener för att reparera anknytingsbrister och barndomstrauman (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
366
Utgivningsdatum
2017-01-02
Förlag
weston förlag
Dimensioner
210 x 148 x 21 mm
Vikt
586 g
SAB
Vlbd
ISBN
9789163925153

Visualiseringens reparativa kraft : terapi med inre scener för att reparera anknytingsbrister och barndomstrauman

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2017-01-02
282
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Visualiserings Reparativa Kraft är en lärobok för psykoterapeuter som ska arbeta med Relationellt Symboldrama/Visualisering, Arbete med visualisering öppnar dörrar till personens inre på ett unikt sätt. Marta Cullberg Weston visar hur man i terapier med relationellt symboldrama kan åstad-komma en djupgående reparation av barndomstrauman och anknytningsbrister som påverkat livet för klienterna på negativt sätt.
I ett något försänkt medvetandetillstånd får klienten möjlighet att för sin inre syn uppleva kritiska scener från tidigare i livet. I dessa inre scener får man kontakt med den (lilla) person man en gång var och kan då upptäcka vilka antaganden om världen som byggdes in tidigt i livet. Genom att föra in stödjande personer och förändra den inre scenen kan smärtsamma och traumatiska erfarenheter "skrivas om" (rescripting). Den nya scenen lagras in med en annan känslomässig laddning, vilket ger en betydande reparativ effekt, något som modern minnesforskning nu stöder.
Boken visar hur arbetet med dessa reparativa inre scener går till och att visualisering ger en helt annan kraft åt det psykoterapeutiska arbetet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Visualiseringens reparativa kraft : terapi med inre scener för att reparera anknytingsbrister och barndomstrauman
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 511 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marta Cullberg Weston