Vad är energi : energimedvetenhet för alla (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2020-03-20
Upplaga
1
Förlag
Balans förlag
Dimensioner
170 x 148 x 7 mm
Vikt
150 g
SAB
Dokb
ISBN
9789163975493
Vad är energi : energimedvetenhet för alla (häftad)

Vad är energi : energimedvetenhet för alla

Häftad Svenska, 2020-03-20
139
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vi tätar fönster och dörrar för att behålla värmen inne i våra hem. Vi klär på oss när det är kallt ute, för att hålla kylan ifrån oss, men hur gör vi för att behålla vår personliga energi?

Jag gav massor av mig själv, tappade mer och mer av min energi, fick svårare att återhämta mig och blev tröttare och tröttare trots att jag upplevde att jag tog väl hand om mig. Jag sov massor, åt näringsriktig mat och många olika näringstillskott, fick massage och andra kroppsbehandlingar, men trots det blev jag inte piggare. Med facit i hand hade jag behövt läsa, det jag nu själv skrivit, för många år sedan.

Vare sig du är trött eller pigg, glad eller ledsen, eller rent av är nöjd och trivs med livet, så är det otroligt effektivt, enkelt, positivt och dessutom gratis, åtminstone på det sätt jag tipsar om i boken, att ta hand om sig själv och sin egen energi.
I den här boken kommer jag, utifrån min uppfattning, upplevelse och erfarenhet, för- klara vad energi kan vara och betyda för oss människor. Finns det olika typer av energi? Hur är det meningen att vi ska hålla kvar vår energi hos oss? Finns det något vi kan göra själva för att ta hand om vår egen energi?

Förr hade jag ingen koll alls på hur jag själv kunde ta hand om min personliga energi och agera energimedvetet.
Nu vet jag!
Snart vet du också

Innehåll:
Jag var extremt trött ... 5
Varför en bok om energi? 11
Vad är egentligen energi? 19
Fysisk, synlig energi 21
Osynlig energi 22
Att tappa kraft & energi 23
Vila och återhämtning 25
Den egna personliga energin 31
Hur håller vi kvar vår energi 41
Att förvalta det vi har ... 55
Tack för att du har läst 69

Recensioner:

"Tack för en enkel grundbok i hur vår energi fungerar!"

"Liten men naggande god. En bok om energimedvetenhet med en hel del igenkännande och några aha-upplevelser. Skrivet på ett sätt som gör det lätt att förstå och med bra jämförelser som gör det så tydligt. Jag tycker om formatet som boken är skriven i, att den är så lättläst/lättöverskådlig och kan läsas fort för det här är information man vill ha till sig fort. Den som tappat sin energi orkar inte med för mycket ord och fakta. Det gör den enkel att läsa och lättöversiktlig"

"En mycket bra och informativ bok som många borde få möjlighet att läsa.
-Kramar Catharina"

"En mycket fin lättläst bok som enkelt förklarar vad energi är, med många "bilder " och liknelser som gör det enkelt att förstå. Boken tar upp många viktiga saker, som att energisortera, hur vi själva kan skydda oss och även hur våra tankar påverkar energifälten."

"Tack för en fin och lättåtkomlig bok där författaren sätter ord på utbrändhet och förklarar symptomen på ett enkelt och ödmjukt sätt. Vilket gör det möjligt för läsaren att ta den på allvar och våga förändra utan att känna skuld."

"En bra bok som enkelt förklarar vad personlig energi är, hur saker hänger ihop och hur var och en kan hjälpa sig själv att må bättre. En liten lärobok både för människor där temat "energi " är helt nytt och för de som vet lite eller en hel del.
Jag, som tack vare mitt terapeutyrke tycker att jag vet "en hel del", har läst mycket och har egna erfarenheter, fick en givande läsupplevelse. Boken gav ett litet "uppvaknande" och en påminnelse om HUR viktigt det är att ta hand om sin personliga energi. Annelie har verkligen lyckats förmedla det viktiga budskapet enkelt, strukturerat och förståeligt. Jag skulle vilja ge boken till mina vuxna döttrar och rekommendera många av mina vänner att läsa den."

"Bra skrivet Annelie!
En lättläst bok som beskriver och förklarar vad energi är, och hur man bättre tar hand om och hanterar sin egen energi."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vad är energi : energimedvetenhet för alla
  2. +
  3. Barnfokuserat familjearbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Barnfokuserat familjearbete av Dan Forsström (häftad).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annelie Boström

Bloggat om Vad är energi : energimedvetenhet för alla