Att älska en vuxen människa - Användbara tankar och färdigheter (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2018-08-23
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 137 x 17 mm
Vikt
374 g
ISBN
9789163978814
Att älska en vuxen människa - Användbara tankar och färdigheter (häftad)

Att älska en vuxen människa - Användbara tankar och färdigheter

Häftad Svenska, 2018-08-23
229
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Många människor som längtar efter att leva i en kärleksfull relation hindras av en negativ syn på sig själv. I den här boken förkastas budskapet att lösningen skulle vara att "börja älska sig själv". Istället är bokens bärande idé att det är bättre att lära sig älska någon annan. Det är både viktigare och enklare.

Boken ger vägledning i hur man kan hantera besvärliga tankar och känslor som ofta ställer till det i relationer. Med det som grund presenteras sedan de färdigheter man behöver, både när man är förälskad och när man lever i en etablerad relation. De färdigheter som läsaren får ta del av är dels sådana som är mycket grundläggande, och dels sådana som är mer komplexa och kan användas för att utveckla och befästa en relation.

Även en nydanande beskrivning av kärlek ges. Kärlek ses då som en förening av känslorna glädje och intresse. Mer specifikt beskrivs tre aspekter: kärlekens tankar, kärlekens kroppsupplevelse och kärlekens handlingar.

Boken vänder sig till den som vill bli bättre på kärleksrelationer, och till den som har ett professionellt intresse för relationella färdigheter. Men också till den som mest är nyfiken på hur en psykologiskt genomtänkt framställning av fenomenet kärlek kan se ut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att älska en vuxen människa - Användbara tankar och färdigheter
  2. +
  3. Närmare varandra : nio veckor till en starkare parrelation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Närmare varandra : nio veckor till en starkare ... av Maria Burman, Anna-Karin Norlander, Per Carlbring, Gerhard Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Billy Larsson

Bloggat om Att älska en vuxen människa - Användbara ...