Hundpromenaden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
26
Utgivningsdatum
2018-09-03
Upplaga
1
Förlag
Opal
Illustratör/Fotograf
Sven Nordqvist
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hcf(yb)
ISBN
9789172999817

Hundpromenaden

(25 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-09-03
171
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tänk att få gå ut med tantens stora hund! En liten kissrunda bara. Gå nu inte för långt bort! Nädå, bara en liten runda. Och var inte borta för länge! Nädå. Hur länge är det? Kan man undra. Och vem är det egentligen som går ut med vem?

Sven Nordqvist tar med oss på en fantasifull hundpromenad som blir lite längre och mer äventyrlig än vad som var tänkt. De fantastiska bilderna talar för sig själv i den här textlösa boken som är i samma stil som Augustvinnande Var är min syster?.

"Det är en fröjd att följa de olika handlingslinjerna som ringlar över uppslagen och hitta på sin egen berättelse till de inspirerande bilderna" - Susanna Ekström, Opsis barnkultur

"Hundpromenaden hör till den sortens bilderbok som det är omöjligt att blir klar med. Den fortsätter att leva i oändlighet, mycket tack vare att den saknar text. I detaljernas magi blir den varje barns och vuxens egen fantasi den viktigaste delen i berättandet." - Anna Carlén, dagensbok.com

"Barnboksmakaren Sven Nordqvist i toppform i sin bilderbok Hundpromenaden" - Viveca Bladh, SR
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hundpromenaden
 2. +
 3. Vägen hem

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägen hem av Sven Nordqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 330 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Hundpromenaden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok att upptäcka i - om och om igen
  Torbjörn Skarsgård, 4 februari 2021

  Ingen text. Vi upptäcker nya saker varje gång och "sagan" blir då aldrig densamma.

  Passar såväl små som större barn.

 2. Fantastisk
  Thomas Welander, 20 mars 2019

  Detta är en bok som man måste ta en sida åt gången och verkligen titta på alla detaljer! Att gå igenom hela boken tar lång tid!

 3. Underbar!
  Piwo, 5 februari 2019

  Jag köpte denna bok och gav till en kär vän på hennes 75-årsdag. Jag vet att hon älskar Sven Nordqvist. Hon blev överförtjust! Man kan sitta i timmar och titta på en sida. Det finns så många fantastiska detaljer. Perspektiven är hel galna. Rekommenderas varmt!

 4. Läs bilderna om och om igen
  Bevili, 31 december 2018

  ...och hitta detaljer och händelser du aldrig sett förut. Dessutom kan boken bli miljö och inspiration för barnens egna sagor och lekar.

 5. Årets bilderbok
  Kerstin Hellbom, 11 december 2018

  Boken är underbar, Sven Nordqvist är ett geni!
  Så enkel men piffig grundide, men så oerhört komplexa världar denna promenad låter oss få komma in i. Jag kan titta hur länge som helst på varje bild och hela tiden hitta något nytt. Vilken kreativ fantasi, vilket formsinne, vilken underbar humor.
  Alla verkar ha så kul också och det finns plats för alla de sorter, en inkluderande och varm stämning. Borde vara obligatorisk läsning för Sverigedemokraterna.
  Tycker att det var upprörande ... Läs hela recensionen

 6. Bra bok för "självläsande" små barn
  Karin Ersmark, 10 december 2018

  Perfekt för mitt 2,5 åriga barnbarn, som ofta sätter sig på golvet o själv "läser" en bok. Fantastiskt detaljerade och fina bilder, som ger idéer till den egna fantasin.

 7. Ögongodis
  Nina Andersson, 6 december 2018

  Så många fina detaljer. Barnen ligger med näsan i boken och stirrar, letar och funderar. Slut på ord, måste skriva 20 ord.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Sven Nordqvist