Chanslös: En bok om Alexia Tarabotti (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Alexia Tarabotti (del 2)
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2012-10-01
Upplaga
1
Förlag
Kabusa Böcker
Översättare
Lena Karlin
Originaltitel
Changeless
Medarbetare
Panepinto, Lauren (form) / Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
210 x 140 x 30 mm
Vikt
579 g
SAB
Hce
ISBN
9789173552561
Chanslös: En bok om Alexia Tarabotti (inbunden)

Chanslös: En bok om Alexia Tarabotti

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-10-01

Slutsåld

Aleixa Tarabotti, numera Lady Maccon, har varit gift i tre månader och försöker som bäst anpassa sig till sitt nya liv som fru till alfan i Londons varulvsflock. Storbritanniens Varulvsregemente har just återvänt från utlandet, och tältar nu på gräsmattan utanför Woolsey Castle till Alexias förtret. Samtidigt som regementet återvänt har en märklig 'farsot' spridit sig i London: vampyrer och varulvar i området har förlorat sina övernaturliga förmågor och spöken har plötsligt försvunnit.

Många tror förstås genast att Alexia har ett finger med i leken eftersom hennes förmåga fungerar på samma sätt, men när de skotska varulvarna lämnar London och reser norrut följer farsoten med. Lord Maccon ger sig av utan att lämna något besked till Alexia mer än att hon ska besöka en viss Madame Lefoux, som har en hattaffär i London. Det visar sig att Madame Lefoux är en uppfinnare och har gjort ett specialparasoll på Lord Maccons beställning. Parasollet innehåller många olika slags vapen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Chanslös: En bok om Alexia Tarabotti. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Chanslös
    Bokälskaren, 26 februari 2014

    Alexia Tarabotti har nu varit gift med lord Maccon i tremånader, och benämns numera lady Maccon. Hon har funnit sig väl tillrätta som alfahona i flocken, när plötsligt en våg av förmänskligande drar in över London. Inom ett avgränsat område förekommer ingen övernaturlig aktivitet; såväl varulvar som vampyrer förmänskligas och spöken exorceras plötsligt. Många är de som, fullt naturligt, tror att Alexia ligger bakom det inträffade, som efter några timmar upphör lika plötsligt som det uppstod. ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gail Carriger

Bloggat om Chanslös: En bok om Alexia Tarabotti