Jag såg en ängel : de bästa berättelserna ur Möten med änglar, Ljus från himlen, och mer än sextio nya (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2012-09-13
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
185 x 110 x 10 mm
Vikt
110 g
SAB
Cead
ISBN
9789173872584
Jag såg en ängel : de bästa berättelserna ur Möten med änglar, Ljus från himlen, och mer än sextio nya (pocket)

Jag såg en ängel : de bästa berättelserna ur Möten med änglar, Ljus från himlen, och mer än sextio nya

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2012-09-13
41
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
När jag öppnade ögonen såg jag att hela vårt sovrum var alldeles upplyst. Det var ett förunderligt ljussken som vilade över hela rummet. Jag reste mig upp till hälften i min säng. Ljusskenet fyllde alla vinklar och vrår. Det var som om hela luften var lysande.

En natt fick Inger Waern besök av en ängel. När hon många år senare berättade om det hon hade varit med om och frågade om någon annan hade upplevt något liknande började människor höra av sig och berätta om sina egna möten med änglar och upplevelser av en gudomlig närvaro.

I Jag såg en ängel har Inger samlat utvalda berättelser ur sina båda tidigare böcker, Möten med änglar och Ljus från himlen, tillsammans med mer än sextio nya. Här finns mannen som just skulle hoppa från en bro när en osynlig hand tog tag i honom, pojken som överlevde sju dagar i skogen och hittade vägen tillbaka och många, många andra vanliga människor som har varit med om något ovanligt och vill dela med sig.

Jag har fått höra många spännande berättelser om personliga änglabesök. De som beslutat sig för att berätta har länge vårdat sina minnen som dyrbara pärlor.

Inger Waern har samlat in berättelser om möten med änglar i över femton år och har medverkat i ett stort antal intervjuer och radioprogram där hon har berättat om sina och andras upplevelser. Många har hört henne hålla föredrag på olika håll i landet. Hennes första bok, Möten med änglar, har sålts i över 20 000 exemplar och har också översatts till engelska och norska.

"Hundratals har sett änglar": läs en intervju med Inger Waern i tidningen Dagen
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag såg en ängel : de bästa berättelserna ur Möten med änglar, Ljus från himlen, och mer än sextio nya
 2. +
 3. Änglarnas hemligheter : änglars natur, språk och hur du öppnar dig för dem

De som köpt den här boken har ofta också köpt Änglarnas hemligheter : änglars natur, språk oc... av Prinsessan Märtha Louise, Elisabeth Nordeng (pocket).

Köp båda 2 för 96 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag såg en ängel : de bästa berättelserna ur Möten med änglar, Ljus från himlen, och mer än sextio nya. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Vacker och trösterik bok
  Nina , 17 november 2016

  Boken är lättläst, inger trygghet och hopp i både glädje och sorg. Änglarna finns runt oss och Gud sänder dem för att hjälpa och bistå oss. Trevligt att läsa människors personliga och trovärdiga berättelser.. Värdefullt att vittnesbördet om Jesus finns med.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Inger Waern

 • Änglabreven

  Inger Waern

  Inger Waern delar öppenhjärtigt med sig av några av de många brev som hon fått under åren från vanliga svenskar. Det handlar om verkliga änglabesök, unika sammanträffanden, oförklarliga Gudsingripanden och konkreta bönesvar. Berättelserna har det ...

 • Himlen öppnar fönstret

  Inger Waern

  Änglavakt, dramatik, humor och inre övertygelser Från en ordinär uppväxt på landsbygden i Dalsland och en plågad skoltid präglad av svår mobbning som satte djupa spår i själen, till en gudagiven uppgift att samla vanliga svenskars möten med änglar...

Bloggat om Jag såg en ängel : de bästa berättelserna...