Änglar och demoner (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Ljudpocket
Inläsare
Johan Rabaeus
Utgivningsdatum
2009-10-01
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Ola Klingberg
Dimensioner
128 x 128 x 30 mm
Vikt
380 g
SAB
Hce
ISBN
9789174130485

Änglar och demoner

(2 röster)  |   Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2009-10-01
166
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Robert Langdon, Harvard-professor i religiös symbolik, kallas till en schweizisk forskarinrättning för att analysera en mystisk symbol, ett brännmärke i bröstet på en mördad fysiker. Genast inser Langdon att detta är ett ofattbart bevis: ett forntida brödraskap har återuppstått, känt under namnet Illuminati, och betecknat som den mäktigaste underjordiska organisationen som existerat. Deras huvudfiende har genom århundradena varit en och densamma: den katolska kyrkan.

De värsta farhågorna besannas när Vatikanens heliga konklav strax därpå samlas för att utse en ny påve. Illuminati meddelar nämligen att man placerat en tidsinställd bomb med aldrig förr skådad sprängkraft i Vatikanstatens hjärta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Änglar och demoner
  2. +
  3. Da Vinci-koden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Da Vinci-koden av Dan Brown (cd-bok).

Köp båda 2 för 334 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Änglar och demoner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktigt örongodis faktiskt!
    Storläsar'n (Umeå), 5 juni 2016

    Det här är Dan Browns bästa bok; spänningsmässigt, kulturhistoriskt och till sist, när upplösningen kommer, är det till och med roligt (kanske utan att författaren tänkt sig det så) för att det hela är så härligt otroligt. Och med Johan Rabaeus som uppläsare blir det klart njutbart. Han är en av de få i den här branschen som tillåter sig att slappna av (de flesta andra behandlar sitt uppdrag som något mycket, mycket ALLVARLIGT) och han är duktig på att göra olika "röster".

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dan Brown