Hetero i Hägersten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2012-12-11
Förlag
Galago
Dimensioner
235 x 170 x 10 mm
Vikt
320 g
SAB
Hci
ISBN
9789174414448
Hetero i Hägersten (häftad)

Hetero i Hägersten

(1 röst)
Häftad Svenska, 2012-12-11
189
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hetero i Hägersten är en komisk vardagsbetraktelse av ett par i den där åldern strax över tjugofem och strax under trettio då man befinner sig i brytpunkten mellan ungdomens frihetslängtan och vuxenlivets krav.
I en blandning av humoristiska seriestrippar och längre noveller får vi följa parets funderingar, vardagsbestyr och problem. Samtalen rör sig om allt från det poetiskt filosofiska i att diskutera en hackspetts existens på balkongen till den kalla diskbänksrealismens vardag i något så enkelt som en flytt.
Hetero i Hägersten är en av de mest närgångna granskningarna av den heterosexuella tvåsamheten som gjorts i serieform och tar, precis som kärleken själv, både fram det skratt och den gråt som finns i ett förhållande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hetero i Hägersten
 2. +
 3. Det kan alltid bli värre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det kan alltid bli värre av Lotta Sjöberg (häftad).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Olsson

 • Galagos irriterande målarbok

  Sofia Olsson

  FÄRGLÄGG INTE - ORGANISERA ER! Är du trött på medveten närvaro? Är du beredd att strypa nästa person som säger åt dig att andas med magen? Har du givit upp om harmoni och inre frid? Är du riktigt jävla förbannad över att de rika blir rikare, fasci...

 • Förskoleserien Lär och lek med smartboard

  Linda Johansson, Sofia Olsson

  Lär och lek med smartboard i förskolan Sannolikheten att all personal på din förskola hinner gå kurser om hur man arbetar med en smartboard är inte så stor. Boken erbjuder en genväg som visar hur alla på ett enkelt sätt använder smartboarden och p...