Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2012-03-09
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
270 x 168 x 7 mm
Vikt
181 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789174630206
Annas Inferno (häftad)

Annas Inferno

Häftad Svenska, 2012-03-09
87
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Sommaren 2010 sökte Per 34 år kärleken på en svensk dejtingsajt och fick kontakt med Anna från Ryssland. De inledde en intensiv mejlkontakt som gav Per en god insyn i Annas liv. Han fick ta del av hennes problematiska familjeförhållanden, hennes vänskap till barndomskamraten Dinara och baksidan av internetdejting där dejtingsajter i samarbete med äktenskapsagenturer tjänar miljontals kronor via falska kärlekslöften.

I den miljö som Anna vistas i florerar inställningen att mutor, maktmissbruk och lögner är ett acceptabelt sätt att nå framgång, det viktigaste är att vara framgångsrik, inte hur man blir det. I denna cyniska värld är det svårt att inte bli påverkad och bli en del av den.

Pers vetskap om vad som hände i Annas dramatiska liv skapade ett behov hos honom av att få berätta om detta. För att tillgodose sitt behov valde han att fortlöpande skicka brev till sin vän Samuel som därigenom fick ta del av Annas liv och de känslor som det väckte.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Annas Inferno
  2. +
  3. Försoningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Försoningen av Hannah Widell, Amanda Schulman (pocket).

Köp båda 2 för 97 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Annas Inferno

Övrig information

Jag heter Thomas Nilsson, arbetar som lrare och r fdd 1975 i Karlstad. Under min uppvxt s idrottade jag mycket, spelade ishockey, fotboll och bandy, men i samband med min militrtjnstgring p A9 i Kristinehamn s avslutade jag mitt lagidrottande till frmn fr individuell trning i form av styrketrning och lpning. Jag har ett genuint intresse fr travsport d jag r delgare i en travhst samt spelar ofta p V75 och dagens dubbel, jag r ven intresserad av samhllsfrgor och aktiehandel. Intresset fr att skriva vxte sig starkt i samband med skapandet av boken "Annas Inferno". Boken handlar om dagsaktuella frgor och jag hoppas att den ven r intressant att lsa. Jag hoppas att boken kan vcka frgor som r vrda att fundera p. Oavsett publikens mottagende, s var det personligen givande att skriva denna bok. Jag hoppas kunna dela med mig av denna knsla.