Vampyrspanarna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Spanarna (del 5)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
45
Utgivningsdatum
2019-02-04
Förlag
Bokförlaget Hegas
Illustratör/Fotograf
Jonna Björnstjerna
Dimensioner
215 x 150 x 5 mm
Vikt
190 g
SAB
Hcf
ISBN
9789175437927

Vampyrspanarna

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-02-04
201
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det är snöstorm och Malva och Hanna måste övernatta på ett ruskigt hotell. Hanna tror att det kan finnas vampyrer där. Malva hoppas att det inte är så. På natten hör de ett mystiskt ljud och ger sig ut på vampyrspaning genom mörka och ödsliga rum. I källaren hittar de en kista och förstår att vampyren är nära...

Till alla som längtat! Äntligen en ny spanarbok som ger det där lilla extra spänningspirret. Böckerna om Hanna och Malva har blivit väldigt populära bland yngre läsare. Perfekta spaningsböcker för lågstadiet!

Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vampyrspanarna
 2. +
 3. Odjurspanarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Odjurspanarna av Annika Widholm (inbunden).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vampyrspanarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskrivet lättläst

  Detta är den femte boken i Spanarna-serien som precis som tidigare böcker också är fristående. Hegas bokförlag ger ut lättläst litteratur för barn och unga vilket är otroligt bra så att alla kan få läsa åldersadekvat litteratur oavsett läsnivå.

  I denna bok är barnen ute på bilresa med familjen. Pga av snöstorm tvingas de att stanna vid ett ödsligt hotell över natten.
  Verkar det ändå inte som det bor en vampyr på hotellet?

  Vi har testat boken på flera olika vis. Dels ha... Läs hela recensionen

 2. Mysryslig bok
  @barnbokstips, 16 februari 2019

  Vi har läst Vampyrspanarna av Annika Widholm. Vi har inte läst de första fyra i serien om Malva och Hanna, men det kan vi absolut tänka oss efter denna! Böckerna behöver inte läsas i följd. Malva och Hanna har åkt skidor med Malvas föräldrar och i bilen på vägen hem lyssnar de på en ljudbok om vampyrer. Det blir snöstorm och de tar in på ett hotell som egentligen är stängt. Snabbt börjar tjejerna misstänka att där kan finnas vampyrer och de beger sig ut på jakt. Hanna med entusiasm, Malva för... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Annika Widholm