Ett lik i garderoben (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (222.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ester Karlsson med K (del 2)
Inläsare
Helge Skoog
Utgivningsdatum
2018-09-26
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176299876

Ett lik i garderoben Ljudbok

(56 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-26

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ester Karlsson, 78 år och änka, blir tillsammans med systern Barbro och hennes hypokondriske make, Arne, bjudna på åttioårskalas på Hjularöds slott. Barbro som älskar god mat och stora sällskap, blir entusiastisk över inbjudan. Arne och Ester däremot hittar bara nackdelar med det tre dagar långa firandet.

När en av gästerna oväntat dör under mystiska omständigheter får Ester äntligen något vettigt att fördriva sin tid med och hon drar med full entusiasm igång en egen mordutredning. När sedan även Arne får blod på händerna så gör Ester vad hon kan för att leda polisen på villovägar. Det visar sig snart att det är fler än Arne som har ett lik i garderoben...

Ett lik i garderoben är den fristående fortsättningen på Ester Karlsson med K. En pusseldeckare med starka karaktärsskildringar och en stor dos humor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ett lik i garderoben. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Slottet
  -, 21 december 2023

  Underbar spännande och rolig

 2. Lättlyssnad.
  -, 10 juli 2020

  Undebar bok med roliga vändningar. Riktig feelgood bok som lockar till skratt.

 3. Lika tokigt rolig som de föregående
  Kim M. Kimselius, 23 oktober 2018

  Även om jag tycker om Ester Karlsson saknar jag gubbarna och gummorna i Falsterbo...

  Ester Karlsson är pigg för sin ålder, men använder sig gärna av sin ålder när det behövs, speciellt när hon vill leta ledtrådar till ett mord.

  Den här gången är Ester bjuden på 80-årskalas på Hjularöds slott. Hon reser dit tillsammans med sin syster Barbro och hennes hypkondriske man, Arne. I Arne får Ester en själsfrände, för inte han heller tycker om att fira i tre långa dagar, med sällska... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna