Fyra grundstenar till ett bättre liv : Guide till personlig frihet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
147
Utgivningsdatum
2020-01-15
Upplaga
2
Förlag
Massolit
Översättare
Lisbet Holst
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
178 x 110 x 10 mm
Vikt
92 g
ISBN
9789176796153

Fyra grundstenar till ett bättre liv : Guide till personlig frihet

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-01-15
89
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En natt somnade Don Miguel Ruiz vid ratten i sin bil och vaknade när den rände in i en betongmur. Don Miguel minns att han inte befann sig i sin fysiska kropp när han räddade sina vänner ur bilvraket. Chockad av denna upplevelse började han ett intensivt sökande inom sig själv. Han tillägnade sig sina förfäders urgamla visdom, studerade flitigt tillsammans med sin mor och tillbringade en tid som elev hos en schaman i den mexikanska öknen.

Fyra grundstenar till ett bättre liv utgörs av fyra överenskommelser som grundar sig på toltekernas urgamla visdom och erbjuder en samling effektiva levnadsregler som snabbt kan förvandla vårt liv så att vi får uppleva frihet, verklig lycka och kärlek. Här delar Don Miguel, som kommer från en släkt med många healers men som själv lockades av det moderna livet och utbildade sig till läkare, med sig av sina kunskaper om de gamla toltekernas läror: var sann i ditt tal, ta ingenting personligt, ta ingenting för givet och gör alltid ditt bästa.

"Don Miguels bok är som en vägkarta till upplysning och frihet." Deepak Chopra
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fyra grundstenar till ett bättre liv : Guide till personlig frihet
 2. +
 3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fyra grundstenar till ett bättre liv : Guide till personlig frihet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin bok
  Ellen Nasi Eklund, 4 januari 2024

  Läste ut den på en dag. Värdefulla verktyg som man kan applicera på sitt eget liv. Den var lite filosofisk men absolut användbar.

 2. Jättebra!
  Malin Johansson, 9 november 2020

  Jag kan varmt rekommendera boken till alla som vill hitta ett inre lugn, till alla som slår ner på sig själva (eller på andra), till alla som vill förstå varför vi är som vi är.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Don Miguel Ruiz