Flexitarianens kokbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2018-08-13
Upplaga
1
Förlag
Tukan förlag
Medarbetare
Petrovski, Monika O. (form) / Prieditis, Linda (foto)
Dimensioner
225 x 170 x 20 mm
Vikt
451 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789177833888
Flexitarianens kokbok (häftad)

Flexitarianens kokbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-08-13

Slutsåld

Grönare måltider - ett lätt sätt att bidra till en mer hållbar framtid!

I Flexitarianens kokbok visar Eleonora von Essen sitt sätt att laga grönare måltider. Grönsakerna får spela huvudrollen och köttet en mindre biroll, både i vardagsmiddagarna med barnen och festkvällarna med kompisarna. Boken innehåller allt från enkla favoriter och trerättersmiddagar till lättgillade recept för barn och skeptiker.

Eleonora von Essen är receptkreatör och matstylist. Superavancerade tekniker och långa ensamma timmar i köket är inte hennes grej; bäst är rolig mat man kan laga på rimlig tid tillsammans med vänner och familj. Hon har svårt för pekpinnar och menar att alla måste försöka hitta sitt eget sätt att dra ner på köttkonsumtionen för att utvecklingen ska bli hållbar på riktigt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flexitarianens kokbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra tanke
    Villivonkansbooks, 13 november 2018

    Vi är inte vegetarianer i vår familj, men äter däremot väldigt många måltider som är helt vegetariska. Hela familjen gillar det både för att det är så gott men även att vi vet att det är bra val för miljön. Efter min uppväxt på bondgård, där vi själva födde upp djuren och sen slaktade dem och åt upp dem, blev jag ganska kräsen. Vem vill äta upp djur som man har personlig anknytning till? Jag har jättesvårt för det, tänker alltid på vem det var innan den hamnade på tallriken. En sån här kokbok... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eleonora Von Essen