Nya matvanor på 4 veckor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2018-12-11
Förlag
Tukan förlag
Medarbetare
Söderberg, Li (form) / Prieditis, Linda (foto)
Dimensioner
265 x 205 x 25 mm
Vikt
856 g
SAB
Qca
ISBN
9789177835431
Nya matvanor på 4 veckor (inbunden)

Nya matvanor på 4 veckor

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-12-11

Slutsåld

"Förmodligen har du någon gång funderat över dina matvanor. För miljön eller hälsan, för djurens eller dina barns skull. Kanske har du velat äta mer grönt. Eller mer grönt och mindre kött. Eller rätt kött. Eller inget kött. Mindre socker, mer bra kolhydrater, mandelmjölk i kaffet kanske, eller glutenfritt för magens skull. Men en resten-av-livet-förändring kan kännas både stor och utmanande, och blir ofta inte av. Nå, nu kan du prova - en vecka i taget. 28 dagar totalt. Det klarar du!"

Med Nya matvanor på 4 veckor testar du det goda livet som flexitarian, vegetarian, clean eater och vegan, allt under en månad. Sedan väljer du själv vilka förändringar du vill ta med dig in i framtiden.

Eleonora von Essen är receptkreatör och matstylist, och vurmar lite extra för det gröna. Med sin femte kokbok vill hon hjälpa alla som överväger nya matvanor att faktiskt ta steget och prova.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nya matvanor på 4 veckor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande kokbok
    Villivonkansbooks, 22 februari 2019

    Nya matvanor på 4 veckor är en fräsch och inspirerande kokbok alldeles fullspäckad av härliga recept. Vi har inte följt upplägget strikt under fyra veckor, utan har istället plockat recept här och där i boken. Vår absoluta favorit i boken är Grönsaksstinna lammfärsbiffar med finskivad ugnspotatis och tomatsallad med feta ost. Jag gjorde den dock med nötfärs istället. Det receptet var otroligt gott och en ny stående favorit i familjen. Andra favoriter ur boken är lasagnerullar med svamp, nacho... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eleonora Von Essen