Hur ljuset tar sig in (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Gamache (del 9)
Antal sidor
478
Utgivningsdatum
2021-03-06
Förlag
Modernista
Översättare
Carla Wiberg
Originaltitel
How The Light Gets In
SAB
Hce
ISBN
9789178938322
Hur ljuset tar sig in (pocket)

Hur ljuset tar sig in

Pocket Svenska, 2021-03-06
59
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
»En magnifik spänningsroman som talar till hjärtat och själen lika mycket som till huvudet.« | The Washington Post

»Det är en njutning att läsa Louise Pennys böcker.« | Lotta Olsson, DN

»There is a crack in everything. That's how the light gets in.«
Leonard Cohen Julen närmar sig och i Québec innebär det en tid av bländande snöfall, glimrande belysning och sammankomster med vänner framför värmande brasor. Men för kriminalkommissarie Gamache faller en skugga över den vanligtvis festliga perioden. De flesta av hans bästa poliser har lämnat mordroteln, och fientliga krafter har börjat samlas mot honom.
Så när Gamache får ett meddelande från Myrna Landers om att en gammal vän inte anlänt som väntat till den lilla byn Three Pines välkomnar han möjligheten att komma bort från stan. Gamache blir förbryllad av Myrnas motvilja att avslöja namnet på sin vän och upptäcker snart att den saknade kvinnan en gång varit en av, inte bara Nordamerikas, utan världens mest kända personer, även om hon nu är i princip helt bortglömd.
Under utredningens gång dras Gamache allt djupare in i Three Pines värld. I allt högre grad utreder han inte längre bara Myrnas väns försvinnande, utan söker också en trygg plats för sig själv och de kollegor som ännu är honom trogna. Finns det lugn att finna ens i Three Pines? Och till vilket pris?

LOUISE PENNY är en kanadensisk deckarförfattare som översatts till ett trettiotal språk och sålt över tre miljoner böcker bara i Nordamerika. Hennes deckarserie - som fått henne att kallas en modern Agatha Christie - utspelar sig i Québec i Kanada, med kriminalkommissarie Armand Gamache som huvudperson. Louise Penny har vunnit The Barry Award, The Agatha Award för Bästa kriminalroman sju gånger och Anthony-priset fem gånger.
Visa hela texten

Fler böcker av Louise Penny