Läsmonstret Mumion (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Förskolan Skräckis (del 5)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
40
Inläsare
Ylva Hällen, Sara Edwardsson
Utgivningsdatum
2024-06-03
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Säll Everö, Hanna (form)
Illustratör/Fotograf
Mattias Andersson
Dimensioner
270 x 205 x 8 mm
Vikt
313 g
SAB
Hcf(yb)
ISBN
9789179795634

Läsmonstret Mumion

Inbunden,  Svenska, 2024-06-03
135
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Förskolan Skräckis är som vilken förskola som helst - barnen har samling, äter mellis, vilar, leker och har kul. Skillnaden är att här går bara läskiga ungar, som älskar att skrämmas, bitas och spöka runt!

Varje morgon måste Mumion åka taxi till förskolan eftersom mumier har stela ben och svårt att röra sig. Ofta försvinner Mumion in i en bok i stället för att försöka hänga med i kompisarnas lek, i fantasin kan han delta i vilda äventyr utan att snubbla.

När en kaos-ande kommer lös på förskolan strax innan en ordningskontrollant är på ingång, måste alla skynda sig att städa. För Mumion är det svårt att vara snabb i fötterna, men kanske kan han rädda situationen utan att röra sig? Magiska dammsugare, trasslig spindelväv och en mycket bråkig ande i en flaska är ingen match för den som är ett riktigt läsmonster!

Läs också: Osynliga Boo, Klistriga Bite, Superallergiska Pyro och Påhittiga Häxanne.

Ylva Hällen och Sara Edwardsson är kända från SVTBarn och har gjort barnprogram i över 20 år, en erfarenhet som passar perfekt när de nu skriver böcker tillsammans.

Mattias Andersson är illustratören som skapar magiskt ljus och karaktärer som är både mysläskiga och gosgulliga på samma gång.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna