Fem felfunktioner i en grupp : och hur man skapar en fungerande arbetsgemenskap (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Förlag
Marcus förlag
Översättare
Svante Hansson
Originaltitel
The five dysfunctions of a team: a leadership fable
Medarbetare
Lundbäck, Caroline (form)
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
375 g
SAB
Dokaa,Qbiaa
ISBN
9789179995072
Fem felfunktioner i en grupp : och hur man skapar en fungerande arbetsgemenskap (kartonnage)

Fem felfunktioner i en grupp : och hur man skapar en fungerande arbetsgemenskap

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2006-09-01
254
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Som nytillträdd vd förstår Kathryn snart att hennes ledningsgrupp har samarbetsproblem och att detta fått konsekvenser för hela verksamheten. Trots att man har en efterfrågad produkt och branschens kanske mest kompetenta personal lyckas organisationen inte nå ett bra resultat. Hon inser att detta blir hennes största utmaning hittills: För att undvika konkurs måste hon ena en arbetsgrupp i kris och få alla att gå åt samma håll.

I en fängslande berättelse om en arbetsplats med samarbetssvårigheter väver Patrick Lencioni in en enkel modell för att förstå och övervinna de fem
felfunktionerna i ickefungerande grupper. För att lättare tillämpa bokens modell i den egna organisationen behandlas lösningarna till felfunktionerna separat i en avslutande del.

Patrick Lencioni är författare och ledarskapskonsult som specialiserat sig på utveckling av sund organisationskultur.

Fem felfunktioner i en grupp är en internationell
bästsäljare, översatt till 28 språk och en hjälp för alla som arbetar tillsammans - inom näringsliv, offentlig sektor och civilsamhälle.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fem felfunktioner i en grupp : och hur man skapar en fungerande arbetsgemenskap
  2. +
  3. Bemötandekoden : konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bemötandekoden : konsten att förstå sig på männ... av Lena Skogholm (häftad).

Köp båda 2 för 460 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fem felfunktioner i en grupp : och hur man skapar en fungerande arbetsgemenskap. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Typiskt amerikansk
    Katatina Ellemark, 7 december 2015

    I beärkelsen att det är rätt lite text och innehåll i förhållande till det fysiska formatet på boken. Men med det sagt så tycker jag att den har sina poänger och att det är skönt att den är så lättläst. Kan klämmas på ett par kvällar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Patrick M Lencioni

Övrig information

Efter två veckor som ny vd på företaget förstår Kathryn att hennes ledningsgrupp har stora samarbetsproblem och att detta fått konsekvenser för hela verksamheten. Trots att man besitter marknadens bästa kompetens och har en efterfrågad produkt lyckas man inte nå ett bra resultat. Hon inser snart att detta blir hennes största utmaning hittills: För att undvika konkurs måste hon ena en företagsledning i kris och få alla att gå åt samma håll.

I en fängslande berättelse om en verklighetstrogen men påhittad organisation med samarbetssvårigheter väver Patrick Lencioni in en genialisk modell för att förstå och övervinna de fem felfunktionerna i ickefungerande grupper.

För att lättare kunna tillämpa materialet i den egna organisationen behandlas lösningarna till de fem felfunktionerna i detalj i ett kort avsnitt efter berättelsen.

Fem felfunktioner i en grupp är en banbrytande bok och en ovärderlig praktisk hjälp för alla som arbetar tillsammans i företag, frivilligorganisationer och projektgrupper.

I översättning av Svante Hansson.