Skapa arbetsglädje (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-12-20
Förlag
Mondial
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
209 g
ISBN
9789180021449
Skapa arbetsglädje (häftad)

Skapa arbetsglädje

Häftad Svenska, 2021-12-20
147
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad är egentligen arbetsglädje? Finns den? Och hur uppstår den i så fall? Vad har chefen för ansvar och vad ska jag begära av mina kollegor?

Det här är en lustfylld bok om det knepiga ordet arbetsglädje. Med hjälp av humor och insikt får du ta del av effektiva tekniker, konkreta verktyg, spännande exempel på energikrävande relationer och lärdomar om vad man kan göra när det inte blir som man hade tänkt.

Vi tillbringar en stor del av våra liv på jobbet, så varför skulle vi inte sträva efter att må bra och ha roligt även den gråaste av arbetsdagar? I den här boken finns det verktyg och handfasta råd för att uppnå just det. Tips som du kan ta med dig till jobbet, redan imorgon.

*

Christina Stielli är författare, entreprenör och en av landets mest anlitade talare. Hon möter tusentals människor varje år och pratar om det viktigaste av allt: hur vi kan må bättre, bli mer hållbara och mer nöjda med oss själva. Med en bakgrund som marknads- och försäljningschef - och utbildad inom ledarskap, grupputveckling och kommunikation - ger hon varje individ verktyg och konkreta tips för att slippa onödiga konflikter, bekymrat ältande och energikrävande oro.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skapa arbetsglädje
  2. +
  3. Handbok i vardagslycka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok i vardagslycka av Christina Stielli (häftad).

Köp båda 2 för 294 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Stielli