Sanningsbärarna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-04-28
Förlag
Mondial
Dimensioner
218 x 150 x 28 mm
Vikt
424 g
SAB
Lz
ISBN
9789180021722
Sanningsbärarna (inbunden)

Sanningsbärarna

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2022-04-28
199 229 Du sparar 30 kr!
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»Jag har alltid, så länge jag kan minnas, velat dö för att sedan återuppstå i paradiset. Som ett vittne var detta en helt naturlig längtan. Meningen med livet i denna onda värld var att se livet som en parentes. Inget var på riktigt.«

Efter att som tonåring ha lämnat Jehovas vittnen gör Jenny Küttim karriär som grävande journalist, men lovar att aldrig granska den sekt hon vuxit upp i. Löftet är enkelt att hålla, tills en dag när en låda med brev dimper ner på hallmattan. Breven tvingar Jenny att börja gå bakåt, och låta sin egen historia krocka mot den rörelse som fortfarande skriver sina egna sanningar för att kontrollera sina följare.

Sanningsbärarna är en uppväxtskildring som inte liknar någon annan, och samtidigt en närgången granskning av de slutna miljöernas mekanismer.

*

Jenny Küttim är grävande journalist. Hon har tidigare mottagit ett flertal priser för sitt arbete med fallet Thomas Quick, bland annat Stora Journalistpriset och tv-priset Kristallen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sanningsbärarna
  2. +
  3. Armbrytning med ondskan : Staffan de Mistura: ett liv med krig och konfliktlösning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Armbrytning med ondskan : Staffan de Mistura: e... av Erik Ohlsson (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »