Livsstil för hälsa och välbefinnande (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2021-08-31
Förlag
Förlaget Kompass För Hälsa, Lärande och Utveckling
Dimensioner
248 x 175 x 20 mm
Vikt
714 g
SAB
Dokb
ISBN
9789180204989
Livsstil för hälsa och välbefinnande (inbunden)

Livsstil för hälsa och välbefinnande

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-08-31
339
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
I denna bok får du inspiration till inre hållbarhet. Du får guidning till hur du med enkla livsstilsförändringar kan förbättra din hälsa och öka ditt välbefinnande. Du får övningar för hur du kan hitta det som ger just ditt liv glädje och mening.

Du får vägledning till hur förhållningssätt som medveten närvaro, acceptans, tacksamhet, självmedkänsla och förundran kan öka ditt välbefinnande. Och hur kreativitet, flow, lek och njutning får dig att må bra. Du får också den senaste kunskapen om hur du kan påverka din hälsa med hjälp av stresshantering, sömn, dygnsrytm, rörelse, kost och goda relationer. Stort fokus ligger på olika sätt att öka vår återhämtning.

I boken blandas fina stämningsfyllda bilder med illustrationer och enkla texter där Bodil Leijonklo delar med sig av sin kunskap på ett personligt sätt. Bodil Leijonklo är legitimerad psykolog och KBT-psykoterapeut samt specialist i klinisk psykologi med lång erfarenhet av att hjälpa människor till bättre hälsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livsstil för hälsa och välbefinnande
 2. +
 3. Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning av Monika Björn (inbunden).

Köp båda 2 för 608 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livsstil för hälsa och välbefinnande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt vacker och innehållsrik bok!
  Charlotta Svensson, 13 oktober 2021

  En väldigt vacker bok med ett helhetsgrepp på hälsa och välbefinnande på ett lättillgängligt sätt utan långa texter. Många olika områden tas upp och till det bra frågeställningar, tankar och idéer. Att bläddra, titta och läsa i denna vackra bok gav ett välbefinnande direkt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bodil Leijonklo

 • Hälsokoden : så får du ökad energi och livsglädje

  Bodil Leijonklo

  I boken presenteras den allra senaste kunskapen om sambanden mellan psykologi, medicin och hälsa. Du får ta del av banbrytande ny forskning om hur stress, inflammationer och mag-tarmhälsa kan påverka vår hälsa och hur våra livsstilsval i sin tur k...