Kan jag få lägga mig ner en stund? : en berättelse om hur det är att leva med kronisk njursjukdom och de positiva effekterna av njurtransplantation (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2024-04-11
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
221 x 140 x 15 mm
Vikt
380 g
SAB
Lz,Vfnk
ISBN
9789180576895

Kan jag få lägga mig ner en stund? : en berättelse om hur det är att leva med kronisk njursjukdom och de positiva effekterna av njurtransplantation

Inbunden,  Svenska, 2024-04-11
282
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    59
Visa alla 1 format & utgåvor
I denna inspirerande självbiografi delar författaren en berättelse om viljestyrka och optimism mitt i livets prövningar. Berättelsen börjar med en tillbakablick till när författaren som sjuåring drabbades av en sjukdom som lämnar permanent skada på njurarna. Genom åren har författaren lärt sig att balansera livsglädje med sjukdomens verklighet, fram till den punkt där sjukdomen tar en oväntad vändning och förberedelserna för en njurtransplantation tar sin början.

Läsaren bjuds in till en intim insikt i de utmaningar och överväganden som kommer med en sådan livsförändrande procedur, från den omfattande utredningen till operationen och den efterföljande återhämtningen. Med en berättelse som ärligt beskriver konsekvenser av att leva med sjukdom erbjuder denna bok en unik inblick i kraften av positivitet, logiskt tänkande och humor när man står inför livets svåraste utmaningar.

Vi får också följa njurdonators resa, från det ögonblick frågan "Kan du tänka dig att donera?" ställs, till det efterföljande tankearbete som väcker både tvivel och beslutsamhet.

Över en halv miljon svenskar lever i dag med kronisk njursvikt. En sjukdom som varken syns eller, i de flesta fall, märks. När njurfunktionen blir så pass låg att blodet inte längre kan renas förgiftas den drabbade långsamt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kan jag få lägga mig ner en stund? : en berättelse om hur det är att leva med kronisk njursjukdom och de positiva effekterna av njurtransplantation
  2. +
  3. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för f... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 561 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »