Viktiga boken : från godisråtta till storlek 38 (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Modéer, Helena (form)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
245 x 175 x 25 mm
Vikt
700 g
SAB
Vmb
ISBN
9789185015603
Viktiga boken : från godisråtta till storlek 38 (inbunden)

Viktiga boken : från godisråtta till storlek 38

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2006-03-01

Slutsåld

Författaren, tidigare chefredaktör för Vecko-Revyn och Frida och nu för svenska Glamour, berättar om sin kamp mot och seger över sina överflödskilon. Fakta om övervikt och råd och tips om hur man går ner i vikt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Viktiga boken : från godisråtta till storlek 38. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. väldigt, väldigt bra bok!

    Jag gillar den här boken, massor med motiverande läsning som är pricksäker och kul. Nu skall jag också bli smal! Charlotta delar med sig av misslyckanden som jag känner igen mig i. Och visar att det trots allt går att lära sig att göra rätt. Jag har aldrig känt mig så motiverad och REALISTISK efter att ha läst en bok som handlar om viktminskning. Den river tag och fick mig att tänka till både en och två gånger. Samma dag som boken var läst ut klarade jag att ta en fika utan bullar. UTAN att tänka på det som en uppoffring! Tack Charlotta!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Charlotta Flinkenberg

Bloggat om Viktiga boken : från godisråtta till stor...

Övrig information

Charlotta Flinkenberg är en före detta matmissbrukare och sockertorsk som en gång för alla bestämde sig för att gå ner i vikt. Galghumor och personliga anekdoter varvas med fakta om övervikt och bantning, då författaren beskriver hur det är att upptäcka att hon behöver vara cirka tre meter lång för att motivera sin vikt. Under en 18 månaders svindlande viktresa lyckas hon nå sitt mål - att gå ner 25 kilo. Efter att förgäves prövat allt ifrån hysteriska snabbkurer till seriösa alternativ som Viktväktarna har Charlotta till slut hittat sin egen personliga metod för bestående viktminskning.