Paulúnmetoden för viktminskning (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2007-01-01
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Yngborn, Linn (form)
Illustratör/Fotograf
Johan Franzén
Dimensioner
213 x 200 x 10 mm
Vikt
540 g
SAB
Vmb
ISBN
9789185225811

Paulúnmetoden för viktminskning

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2007-01-01
114
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Paulúnmetoden - tappa ett kilo i veckan

Paulúnmetoden för viktminskning handlar inte om att svälta sig, och inte heller om att räkna kalorier. Fredrik Paulún lär i stället läsaren att äta rätt mat i rätt mängder och få bestående resultat.
Här finns kapitel om vilka näringsämnen man bör få i sig, i vilken mängd och i vilka livsmedel de finns; råd för hur man ska göra när snabbmat är det enda att tillgå och hur man ska tänka under shoppingrundan. Dessutom finns massor av tips om hur man ökar sin vardagsmotion, vilken träning som ger bästa fettförbränningen samt förslag på veckomenyer.
Paulúnmetoden för viktminskning är en praktisk handbok som ger snabba och enkla råd för en effektiv viktminskning.

Ur innehållet:

* Bantning, funkar det?
* Att äta lagom
* Vad ska du äta och dricka?
* Sött och gott
* Lightprodukter - vilka är bra och vilka är dåliga?
* Snabbmatsfällan - så kommer du ur den
* Den perfekta shoppingrundan
* Ätardagen - veckans höjdpunkt
* Träning för maximal fettförbränning
* Veckomeny

Paulúnmetoden för viktminskning bygger på storsäljaren Viktminskning utan träning. Den är omstrukturerad och uppdaterad efter senaste rönen och har ett helt nytt kapitel med frågor och svar om viktminskning.

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära och är känd från både radio och tv. Hans böcker har hittills sålt i över 500 000 exemplar och flera av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Paulúnmetoden för viktminskning
  2. +
  3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 213 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Paulúnmetoden för viktminskning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En hjälp att leva ett helt vanligt liv
    Viveka 2017, 29 januari 2022

    Verkligen en bok för oss som behöver bra hjälp för viktminskning. Helt vanliga råd och tips för oss vanliga människor. Den här och hans bok om sockersuget är mina två hjälpredor i kampen mot övervikten.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fredrik Paulún

Övrig information

Paulúnmetoden för viktminskning är en bok för alla som vill gå ner i vikt utan att banta. Här får du veta vad och vilka mängder du ska äta, vad du tar till när sötsuget sätter in, hur du beställer nyttig snabbmat, vilka resultat du kan få av lite extra vardagsmotion samt förslag på veckomenyer. Boken ger helt enkelt ett komplett program för alla som vill gå ner i vikt på ett effektivt och hälsosamt sätt.