Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
98
Utgivningsdatum
2011-08-25
Förlag
Telegram Bokförlag
Medarbetare
Sörensen, Dan (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 10 mm
Vikt
480 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789186183790

Kaffekokarkokboken

(5 röster)
Inbunden,  Svenska, 2011-08-25
121
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Att spislaga mat har aldrig lockat Katja Wulff. Kaffekokarmatlagning är däremot hennes största intresse. Detta upptäckte hon en vacker dag när hon bodde i studentkorridor och inte orkade sig ut i det gemensamma köket. Katja kom på den genialiska idén att laga nudlarna i kaffekokaren.
Experimentet eskalerade och recepten hamnade på bloggen Kaffekokarkokboken.blogg.se. Bloggen uppmärksammades snabbt och röstades dessutom fram till Årets Matblogg. Tro nu inte att Kaffekokarkokboken är en rosa fluff-fluff-kokbok med en piffig, fräknig tös som serverar rätterna leendes i solnedgången under syrenträd. Du vet så som kokböcker och matbloggstjejer ofta är. I Kaffekokarkokboken hittar du förvisso recept på kalaskakor, prinsesstårta och en leende Katja men även grisfotsrecept, kaffekokarlagad kattmat och en naken Katja.
Katja Wulff har skapat en omständlig och underbart tokig matmatlagningsform som ger uttrycket slow food cooking en helt ny innebörd. Kaffekokarkokboken är en charmig och humoristisk kokbok fylld med inspirationsrika, personliga, smarriga och en hel del bisarra recept. Alla tillagade i en gammal kaffekokare.
Katja Wulff är uppvuxen i Skåne men är numera bosatt i Göteborg eftersom hon träffade sin sambo fotografen Dan Sörensen
där. Tillsammans har de katterna Iggy och Gucci. Du kommer lära känna dem alla mer i deras bok!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bokvideo