Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jonas Colting
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2010-11-30
Upplaga
1
Förlag
Nicotext
Originaltitel
Den Nakna Hälsan : den definitiva guiden till naturlig fitne
Medarbetare
Eriksson, Tomas (foto) / Kulinski Jr, Leo (foto)
Dimensioner
200 x 145 x 20 mm
Vikt
480 g
ISBN
9789186283148

Den Nakna Hälsan : den definitiva guiden till naturlig fitness

(18 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-11-30
187
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den Nakna Hälsan är den definitiva guiden till naturligt välmående. Naken för att allt onödigt, alla trender och moderna dieter är bortkastade. Kvar är kärnan, den du är, en urmänniska i moderna kläder. När något är naket så är det avklätt, strippat, avskalat och minimalistiskt. I ett naket tillstånd finns det inte utrymme för några överflödiga attribut eller lagar.

Om boken i media:
"I Den Nakna Hälsan vill Colting skala bort allt onödigt och påminna oss om hur vi levde som stenåldersmänniskor. Mycket är sunt förnuft, som att man ska ha balans mellan sömn, fysiskt aktivitet och mat för att må bra. (...) Den väcker nyfikenhet, irritation och frågor. Vilket är precis det Jonas Colting vill."
Träningsguiden, nummer 1, mars 2011
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den Nakna Hälsan : den definitiva guiden till naturlig fitness
 2. +
 3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 436 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Den Nakna Hälsan : den definitiva guiden till naturlig fitness. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Huvudet på spiken!
  Michael Löfgren, 7 juli 2017

  Många kloka tankar som herr Colting har lyckats få ner i denna bok!
  Mycket läsvärd i detta samhälle där allt ska bestå av minsta möjliga motstånd och genvägar gällande allt. Denna bok förklarar tydligt varför livet inte funkar så!
  Rekommenderas för alla! :)

 2. Dåtid till nutid
  Sauli Sihvonen, 8 september 2015

  Jag följer Jonas Colting på sociala medier osv. Så jag är nog inte den bästa ressensenten. Jag tycker den är bra för att jag får lite inputt i hur jag ska äta inför lopp. Eftersom jag äter lchf. På träning gör det ju inget om jag är lite trött i benen i en uppförsbacke. Men på lopp vill jag prestera på max. Så nakna hälsan funkar för mig😃

 3. Häftig och utmanande!
  Ulla-Leena, 23 april 2015

  Stundtals provocerande för alla som växt upp med 5-6 skivor bröd om dagen, med ständigt ökat midjemått och minskad lust.

 4. Rappt och respektlöst. Nytänkande. En bok som borde...
  Lars, 6 januari 2014

  Rappt och respektlöst. Nytänkande. En bok som borde tvingas på alla idrottslärare och alla som jobbar med offentliga måltider (politiker, skolkökspersonal, personal på dagis och äldreboenden, livsmedelsverket samt landets alla dietister).

 5. Tomma påståenden
  , 12 maj 2011

  Jag förstod Coltings oro för vällevnadssjukdomar (fellevnad som han kallar dom) i första boken "Jag vill bara se bra ut naken", men nu har han tagit det ett steg längre. I fel riktning.

  Råa ägg, ingen solskyddskräm, farligt kranvatten? Det är mest tomma påståenden utan någon vetenskaplig referens (bara några enstaka böcker och www.google.se).

  Han försöker få folk förstå att vi är gjorda för att röra på oss, men han får det att låta som jordens undergång och hans sätt att le... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Jonas Colting

 • Jag vill ju bara se bra ut naken-kokboken (PDF)

  Jonas Colting

  EBOK, PDF-format ISBN 9789188585745 Jag vill ju bara se bra ut naken är kokboken för alla som bryr sig om sin kropp. Nu uppdaterad med fler läckra recept, samt flera nya kapitel som behandlar just sambandet mellan kost och hälsa, kommer den att hj...

 • Jag vill ju bara se bra ut naken-kokboken (Epub2)

  Jonas Colting

  EBOK, Epub2-format ISBN 9789188983275 Jag vill ju bara se bra ut naken är kokboken för alla som bryr sig om sin kropp. Nu uppdaterad med fler läckra recept, samt flera nya kapitel som behandlar just sambandet mellan kost och hälsa, kommer den att ...