Mord i Skärhamn (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Greger Thulin (del 3)
Inläsare
Reine Brynolfssson
Utgivningsdatum
2013-06-03
Upplaga
2
Förlag
Anomar Förlag
Originaltitel
Mord i Skärhamn
Dimensioner
125 x 133 x 5 mm
Vikt
50 g
SAB
Hc
ISBN
9789186465254

Mord i Skärhamn

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Mp3-skiva,  Svenska, 2013-06-03
109
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Uppläsare: Reine Brynolfsson. Den unga Belinda möts av ett skräckscenario när hon kommer till sitt hem på Lyckebacken i Skärhamn. Polisbilar med påslagna blåljus och en ambulans. Huset omringat av poliser. Spaningschef Greger Thulin vet inte hur han ska hantera den hysteriska flickan och berätta för henne om det som hänt. Inne i köket sitter Belindas mamma, blåslagen och ångerfull. Nedanför trappan till huset ligger en man skjuten till döds.
Belinda är inte välkommen i kompisgänget på Bleketskolan, men tack vare Amanda, och hennes ställning med rika föräldrar, har Belinda fått skydd mot sina antagonister, men så en dag försvinner plötsligt Amanda. Belinda känner sig rädd och bevakad, men förstår inte av vem och varför.
I Ramona Franssons tredje deckare, Mord i Skärhamn, som blev hennes stora genombrott, berättas om mobbing, droger, svartsjuka och om hur svårt det kan vara som ung att hitta sin plats i livet.
Detta är en dramathriller och som alltid baseras Ramona Franssons deckare på verklighet. Uppläsare: Reine Brynolfsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mord i Skärhamn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Belinda bor tillsammans med sin mamma och dennas...
    Bokälskaren, 21 november 2013

    Belinda bor tillsammans med sin mamma och dennas pojkvän, som inte är särskilt snäll varken mot mamman eller mot Belinda. En dag när hon kommer hem från skolan möts Belinda av ett stort polispådrag med blåljus och hela köret, hennes mamma sitter blåslagen inne i köket och styvpappan ligger skjuten ute i trappuppgången.

    Belindas familj har alltid haft ont om pengar, och hon har aldrig varit särskilt populär i skolan. Tills hon träffade Amanda, som är uppväxt i en rik familj och som a... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ramona Fransson